Constantinides: Mindenkit tisztelek a magyar kosárlabdázásban

bckormend.hu, telegrafi.com • 2018. október 05., péntek •
A vezetőedző bocsánatot kért mindenkitől.
Constantinides: Mindenkit tisztelek a magyar kosárlabdázásban

Bocsánatot kért a játékvezetőktől a Körmend vezetőedzője. Antonis Constantinides elismerte, hogy valóban nagyon idegesen, a kelleténél hangosabban reagált a Debrecenben lejátszott első bajnoki mérkőzésen, amelynek következménye két technikai hiba és ezzel együtt a mérkőzésről való kizárás volt. Sőt, emiatt a következő, Alba Fehérvár elleni találkozón sem ülhet majd le a kispadra.

„Legelőször is szeretném hangsúlyozni, hogy mindenkit tisztelek a magyar kosárlabdázásban. A szövetséget, a játékvezetőket, edzőkollégáimat, a többi csapatot egyaránt!

Ugyanakkor az én munkám – mint valamennyi edzőé – függ az eredményességtől. Ez persze leginkább azon múlik, hogy a pályán mit mutat a csapatom. De ezt befolyásolhatja a játékvezetők teljesítménye is, akik úgy éreztem, hogy Debrecenben, az első félidőben sokat hibáztak, emiatt voltam talán túlfokozott lelkiállapotban. Túlreagáltam ezt a helyzetet, amiért joggal büntettek meg két technikaival. Sajnálom, hogy ezzel kizártam magam a mérkőzésből és nem segíthettem a csapatot a második félidőben. Sajnálom azt is, hogy a szabály szerint a következő mérkőzésen sem ülhetek le a kispadra, hiszen úgy érzem, hogy semmi olyat nem tettem, ami további büntetést érdemelne. Különösen nem a csapat irányába. Én, az edző voltam az, aki valóban hangosan, kiabálva reklamált. De nem érintettem meg, és nem is sértettem meg senkit.

Valóban, nagyon idegesen reagáltam, a kelleténél hangosabban, de semmi sértőt nem mondtam.

Ez úton is szeretnék elnézést kérni a játékvezetőktől az eltúlzott reakcióm miatt!” - olvasható az EGIS Körmend hivatalos oldalán.

közösség

további frisss

lap tetejére