A szurkolók szerint eljött Rózsa Dani ideje

frisss • 2018. szeptember 01., szombat •
Kérdés, hogy Király Gábor mit gondol erről...
A szurkolók szerint eljött Rózsa Dani ideje

A szom­bat­he­lyi druk­ke­rek sze­rint ideje lenne kis­padra ül­tetni Király Gábort - számolt be a Ripost. A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás szurkolói a hétvégén már hangosan éltették a 42 éves legenda magyar riválisát, Rózsa Dánielt. A Haladás legutóbb hazai pályán kapott ki 2–1-re az MTK-tól, ezzel elvesztette eddigi veretlenségét az új stadionban, amit tavaly november óta őrzött. A szurkolók már az első bekapott találatnál Rózsa Dánielt kezdték el éltetni, aki Király légióskodása idején a csapat első számú kapusa volt. A visszajátszások alapján egyébként Király tényleg többet tehetett volna a gól elkerüléséért, vetődés helyett azonban csak felemelte a kezét.

Az MTK elleni vereséget követően a 7. fordulóban szeptember 1-jén 17 órakor Debrecenben lép pályára a Szombathelyi Haladás. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A szurkolók szerint Király egyre több bakit követ el, ezért inkább másnak kellene védenie a Haladás kapuját. A 108-szoros válogatott kapus szerződése 2019 júniusáig szól, és egyelőre nem tervezi a visszavonulást.

közösség

további frisss

lap tetejére