Szauna Szeánsz Oscar Bükfürdőn

• 2012. február 21., kedd •
Bükfürdőn dől el, ki viselheti a Szauna Szeánsz Oscar címet egy éven keresztül! A júliusban átadott új részlegben rendezik a szaunamesterek versenyének országos döntőjét. A vendégek pontozhatják a versenyzők teljesítményét, akik úgynevezett szaunaszeánszokat mutatnak majd be a február 25-26-ai viadalon.
Szauna Szeánsz Oscar Bükfürdőn

fotó: bukfurdo.com

Az idén 50 éves Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrum tavaly júliusban újonnan átadott exkluzív Szaunavilágában rendezik meg 2012. február 25-26-án a II. Szauna Szeánsz Oscar – a szaunamesterek versenyének országos döntőjét. Nagy elismerés a fiatal létesítmény számára, hogy rövid időn belül ilyen rangos rendezvénynek biztosíthat helyszínt. Ez köszönhető a szolgáltatási egység egyedi építészeti kialakításának, a magas minőségi színvonalú szolgáltatásoknak és a rendszeres egyedi szauna szeánszoknak. A 150 fő együttes befogadására alkalmas komplex Szaunavilágban tepidárium, gőzfürdők, infraszauna, aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. 

 

fotó:bukfurdo.hu

A verseny összes fordulója a vendégek számára nyilvános, a verseny- és gyakorló szeánszok ingyenesek. A versenyben lévő szaunamesterek szabadon választott Szauna Szeánszot mutatnak be. A vendégek a helyszínen osztott pontozó lap kitöltésével adhatják le értékelésüket a kihelyezett szavazó urnába, szaunamesterenként egyet. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és sajtótájékoztatóra vasárnap, 14.30 órakor kerül sor a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumban.

A vendégek a döntő napjain a három órás szaunajegyet fél áron vehetik igénybe!

 

 

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére