Il. Lélekápoló Nap Szombathelyen

frisss.hu • 2017. május 10., szerda •
Egy lelket-szellemet-testet feltöltő nap a szombathelyi Soroptimistákkal.
Il. Lélekápoló Nap Szombathelyen

Gyermeküket egyedül nevelő édesanyák számára szervez Lélekápoló Napot a szombathelyi Soroptimist Club a Hétszínvirág Óvodában, ÉPSÉG-SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG címmel.

Immár második alkalommal rendez lelket-szellemet-testet építő előadássorozatot, a 2014-ben a szombathelyi nők és gyermekek életminőségének javításáért létrejött hölgyklub, amely a legnagyobb női világszervezet, a Soroptimist International része. Működésük hasonló a Lions, Rotary és Zonta klubokéhoz: jótékonysági rendezvényeink bevételeit és támogatóink adományait projektek formájában nemes célokra fordítjuk. A Démétér névre hallgató projekttel egyedülálló édesanyák kapnak támogatást.

Május 20-án elsősorban őket várják ll. Lélekápoló napunkra, közismert szakemberek tartalmas, színes, interaktív előadásaival. Folytatják Molnár Péterné Bori derűs hangulatú személyiségfejlesztő tréningjét, új előadójuk, Dr. Pólay Veronika mediátor és coach a konfliktuskezelésről tart interaktív előadást. A klub alapító tagjai közül ketten is aktívan hozzájárulnak a programhoz, így Elina Gleich zeneterapeutával relaxálnak, Fatalin Szilvia kozmetikus mesterrel szépülnek.

A hölgyklub tagjai örömmel készülnek eme rendezvényre, teaházzal és egészséges falatokkal, süteménnyel kedveskednek az előadáson résztvevő anyukáknak és igyekeznek olyan hangulatot teremteni, amelyben kívül-belül jól érzik magukat a hölgyek. Bíznak benne, hogy programjuk önbizalommal és olyan tápláló energiákkal tölti fel az édesanyákat, melyekből a hétköznapokban is meríthetnek.

Köszönik a Lélekápoló Napunk sikeréhez hozzájáruló cégek és mindazok segítségét, akik a Soroptimist jótékonysági eseményein részvételükkel vagy adományaikkal támogatják a Démétér Projekt céljainak megvalósítását.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére