A Szénási Music Grouppal indítunk a VOLT-on

frisss.hu • 2017. június 24., szombat •
Júniussal elstartolt a fesztiválszezon, mi sem maradhatunk ki a jóból - időtől érdeklődési körtől és persze pénztárcától függően. Hétfőtől Sopronban a helyünk, kezdődik a VOLT.
A Szénási Music Grouppal indítunk a VOLT-on

Idén is rengeteg zenekar közül válogathatunk, a június 26-től július 2-ig tartó programfolyamban olyan világszerte ismert neveket találunk, mind a Linkin Park, Martin Garrix, Imagine Dragons, Ellie Goulding, Fatboy Slim, Paramore, Jess Glynne és sorolhatnám. A szervezők természesen a hazai előadókról sem feledkeztek meg, jön a 30Y, az Anna and the Barbies, a Beatrice, az Edda Művek, a Honeybeast és színpadra lépnek még helyi zenekarok a sok fellépő között.

Szombathelyi zenészeket is felfedezhetünk a listán, jön az Ocho Macho, az Elefánt és a Szénási Music Group is felvonultat vasi művész(eke)t a sorai között. A nyitónapon rögtön ez utóbbi együttest láthatjuk-hallhatjuk.
Szénási Music Group nagyrészt soproni tagokból áll, de gitárosként erősíti a csapatot Kovács Ervin is, akit a szombathelyi közönség több formációból is ismerhet, legutóbb a 2Beat révén írtunk róla. A zenekar tagjai:
Szénási Szabó Diána - ének
Giczi Kurt - basszusgitár
Kovács Ervin - gitár
Horváth Tamás - trombita, ütőhangszerek
Vontszemű Miklós - zongora
Valastyán Tamás - dob
Az együttes egyébként nem most debütál a VOLT-on, tavaly már bemutatkoztak a fesztiválozó közönség előtt. Aki kedveli a pop-jazzfunky stílusú zenéket, annak ott a helye hétfőn a Sopron színpadnál.
 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére