A Szűz figyeljen a jelekre (júl. 27)

Seprenyi Fanni • 2017. július 27., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Szűz figyeljen a jelekre (júl. 27)

KOS március 21.-április 20.

Ma sikeres napra számíthat, tegye félre az elvárásait és az egóját, a dolgai jobban fognak alakulni, mint hitte! Hallgasson az első megérzésére.

BIKA április 21.- május 20. 

Töltsön ma több időt a természetben, most fel kell töltenie a kimerült készleteit, vegye észre az apró dolgokat, meglátja, jót fog tenni! 

IKREK május 21.- június 21. 

Ma gondoljon meg mindent kétszer mielőtt kinyitja a száját. Valaki féltékeny önre, és szívja az energiáját, ne engedje, hogy mások véleménye befolyásolja a belső békéjét. 

RÁK június 22.- július 22. 

Egy barátja segítségért fordulhat önhöz, hallgassa meg, legyen türelmes, hosszútávon kedvező lesz önnek, még, ha ezt nem is sejti előre. Megéri!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23. 

Ma igazan nagy önfegyelemre lesz szüksége, ne hagyja, hogy az egóját irányítsa, próbálja más szemszögből megközelíteni a dolgait, higyje el, maga sem dobhat mindig hatost! 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23. 

Új információ birtokába fog ma jutni, figyeljen a jelekre, anyagi ügyekben előrelépés várható. Tegye délutánra fontos üzleti megbeszélését, ma minden önnek kedvez. 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23. 

Hagyja ma kibontakozni a fantáziáját, ma mindent lehet önnek, ne sajnálja magától a pénzt és időt, megérdemel egy kis kényeztetést.

SKORPIÓ október 24.- november 22. 

Figyeljen ma a szívére, szerelmi dolgai új vizekre evezhetnek, ma csak a szívére hallgasson és éljen a pillanatnak, használjon ki minden percet, amit boldogsággal tölthet.

NYILAS november 23.-december 21. 

Valaki megpróbálja elbizonytalanítani önt, ne higgyen neki, legyen erősebb a hite a félelmeinél, menjen tovább stabilan az útján, jó helyen van, pontosan ott ahol lennie kell! 

BAK december 22.-január 20. 

A mai nap az álmoké, fordítson időt ma relaxációs gyakorlatra, ábrándozzon, a vágyai hamarosan valóra válnak, ne adja fel, pontos képet alkosson arról, hogy mit is akar igazan! 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19. 

Délelőtt valaki megkörnyékezi és a kákán is csomót fog keresni a munkájában, ne törődjön vele, nyugodt szívvel küldje el, rázza meg magát és ne hagyja el a jókedve.

HALAK február 20.-március 20. 

Kellemes napja lesz, elkaphatja egy érzés, hogy de jó lenne, ha ez a nap örökké tartana, minden dolga jól alakul ma, ez az ön napja, a nap végére lesz mit ünnepelni, gondoskodjon róla, hogy legyen mivel koccintani este!

 

A Fri

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére