A Skorpió ma tartson önvizsgálatot (aug. 18)

Seprenyi Fanni • 2017. augusztus 18., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Skorpió ma tartson önvizsgálatot (aug. 18)

KOS március 21.-április 20.

Ez a nap tökéletes lehetőség az önpromócióra, most meg van áldva olyan beszédképességgel, hogy bárkinek bármit el tudna adni! Arra ügyeljen, hogy ne gondolkodjon sokat felesleges dolgokon.

BIKA április 21.- május 20. 

Hónapok óta ez a legbőségesebb napja. Használja ki az időt, hogy túllépjen mindenen, ami eddig meggátolta abban, hogy a legjobb formáját hozza és így elkerülhetetlen, hogy fenomenális perceket éljen át, minden értelemben!

IKREK május 21.- június 21. 

Ma remekül alakulhatnak a szépséggel, művészettel, szerelemmel kapcsolatos dolgai!
Estére le kell zárnia minden olyan kapcsolatát, ami nem üt meg egy színvonalat, ha nem teszi később jobban fog fájni! 

RÁK június 22.- július 22. 

Ma semmiképp se engedje meg magának, hogy elragadja a nosztalgia! Főleg a negatív nosztalgia, amikor a múltja minden egyes, kisebb nagyobb problémáján rágódik a jelenben.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23. 

Kedves Oroszlán, a mai napja fantasztikus lesz. Anyagilag óriási előrelépés veszi kezdetét, amely a jövő hétre fog kikristályosodni. Ne essen kétségbe, minden úgy alakul, hogy Önt szolgálja!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23. 

Ma mindent visszakap, amit tegnap elvesztett, legyen türelmes a környezetével, ne legyen szigorú ma senkihez, egy jó szó többet ér, egy álmatlan éhszakánál:

MÉRLEG szeptember 24.- október 23. 

Lazuljon ma, kedves mérleg, tanulja meg, hogy ki milyen státuszt érdemel az életében. Ingatlanvásárlásra is alkalmas a mai nap, a csillagok Önnek kedveznek!

SKORPIÓ október 24.- november 22. 

Ma fordítson nagyobb figyelmet szervezete jelzéseire, ne akarja, hogy később problémák lehessenek az időben nem észrevett jelekből. Tartson önvizsgálatot testén és lelkén egyaránt.

NYILAS november 23.-december 21. 

Cupodó nyilai összecsaphatnak a feje felett, ha nem tud dönteni hallgasson a belső hangjára, figyeljen befelé. Valaki nemrèg óta van jelen az életében, meg kell tartania, ha fejlődni akar.

BAK december 22.-január 20. 

Kedves Bak! Egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni, ma ne akarjon többet. Abba fogjon bele, ami igazán előreviszi. Ne felejtse el, hogy jobb egy jó üzletben 25 százalék, mint egy rosszban száz.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19. 

Kedves Vízöntő! Ma harcolni fognak Önben egymás ellen, a jó és a rossz tulajdonságai. Ne hagyja, hogy hirtelen haragja tönkretegye a napját. Számoljon el tízig mielőtt megbánta valakit.

HALAK február 20.-március 20. 

Kedves Halak! Szervezete tökéletes működéséhez frissíteni kell magát. Nem csak fizikailag, hanem emberi kapcsolataiban is öntsön tiszta vizet a pohárba! Őszintesége hosszútávon kifizetődő! 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére