A Rák válogassa meg a szavait! (máj. 19.)

Seprenyi Fanni • 2017. május 19., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Rák válogassa meg a szavait! (máj. 19.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma ne legyen mérges reggeli ébresztőjére, ha az el is aludt, higgye el nagyon fontos Önnek! Elismerések tucatját fogja ma begyűjteni!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma óvatosan az utakon! Figyeljen, dudáljon, ne telefonaljon a kocsiba, kösse be magát, tartsa be a szabályokat, mert könnyen megbüntethetik! Lassan járjon! Tovább ér!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne idegesítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Csak óvatosan a véleményével! Konfliktushoz vezethet, ha nyíltan kimondja, amit gondol. Válogassa meg a szavait!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Miért is kellene választania, hogy keze legyen vagy lába? Ha lehet mindkettő! Nem kell választania a pénz vagy a boldogság között, ha lehet mindkettő! Pénz és boldogság, a vagy szót törölje!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledje, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet! Szeressen! Először Önmagát!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát, amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! A Vénusz kedvez Önnek és szerelmi ügyeinek, a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van. Mindig az győz, aki megbocsájt, hajrá!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Gyermeki évei a mai napon vissza-vissza köszönnek szép lassan, nosztalgiázzon nyugodtan, de ne ragadjon a múltban, élje meg a jelent!
 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére