A Nyilas ma ne engedjen a csábításnak (júl. 10)

Seprenyi Fanni • 2017. július 10., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Nyilas ma ne engedjen a csábításnak (júl. 10)

KOS március 21.-április 21.

Kedves Kos! Ne rohanjon sehova! Ma úgy érzi végre lecsillapodtak az indulatok Önben, és visszaáll minden a régibe! Ez így is van! De ne felejtse, nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ideje pihenni! Kicsit vegyen vissza a lendületből, hallgasson a pihentető énjére; hosszútávon az a kedvező, ha ma pihen!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma adjon bele mindent abba amit csinál, ahogy ma vet, holnap úgy arat! Ne végezzen félmunkát! Hozza ki magából a legjobbat! Megéri, higgye el!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! Ma különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ma ne akarjon racionális oldalról megközelíteni semmit, semmi sem az aminek látszik. Adja át magát az önt körülvevő energia hatalmának, sodródjon az árral, bízzon magában!

 SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ne vesztegessen több időt olyan emberre, aki folyamatosan csak bántja, lehúzza az energiaszintjét! Dobja ki a szemetet és emelkedni fog!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma nyugodtan bűnözhet az evésben. Ma semmi sem hizlal, nagyon jó periódusában van! A csillagok kedveznek Önnek! Jutalmazza magát!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Vegyen vissza hirtelen felindulásból okozott szívtiprásából, ha nem akar mindenkit elmarni a környezetéből. Este legyen egyedül, figyeljen befelé!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma ne engedjen a csábításnak, nem ér annyit a pillanatnyi képzelt öröm, mint amennyit veszíthet vele! Jócselekedeteiért kárpótlást kap! Nagyon jó lesz!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma készüljön fel a "különös véletlenek" sorozatára, az önmegvalósítás megkezdődött! Figyelje a jeleket!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Szeressen, tiszteljen ma mindenkit maga körül bármilyen nehezére is esik. Meglesz hamarosan a nyugalmának a gyümölcse, még picit tartson ki!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Nem attól fáj a gyomra amit megeszik, hanem attól, amit nyel! Ne görcsöljön! Tegyen oda pontot, ahova vesszőt akart!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére