A Kos egyre közelebb kerül céljaihoz (jún. 19)

Seprenyi Fanni • 2017. június 19., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Kos egyre közelebb kerül céljaihoz (jún. 19)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Egyre közelebb kerül a céljaihoz! Tartson ki még egy kicsit, akkor is, ha legszívesebben már feladná!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Törekedjen hirtelen haragjának a megfékezésére. Párkapcsolati esetleg családi konfliktus helyzet közeledik!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Igazságérzete nagyon erős, általában ösztönösen cselekszik, aminek családja nem mindig örül. Nehezen tud nem-et mondani és ennek olykor meg is issza a levét.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! A „nagy Ő” még várat magára, de ne búslakodjon! Addig is töltsön renget időt a barátaival, családjával! A sors úgyis megmutatja az utat a szerelem felé. Pénzügyei viszont annyira jól alakulnak, hogy célszerű lenne félre tennie!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ne hagyja magát kihasználni! Foglalkozzon kicsit többet önmagával is! Kapcsolódjon ki, olvasson egy jó könyvet, menjen el wellnesselni! Élvezze az életét és foglalkozzon kevesebbet mások problémáival!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Túlzásba viszi a költekezést, ami anyagi problémákhoz fog vezetni. Céltudatosan vásároljon, és csak azt vegye meg, amire igazán tényleg szüksége is van. Szerelmi élete zavaros, de a következő hónap beköszöntével rá talál a nagy szerelemre!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ön kitartó és erős, de ugyanakkor félénk is, jobban szereti,ha Ön a domináns, csodálatos szerelem vár Önre! Érdemes ma virágot ajándékozni! Partnerével nagyon odaadó és bizalmas!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ha rengeteg ötlete van a munkahelyén, akkor azokat magabiztosan ossza meg a kollégáival és főnökével! Szerencsés nap elé néz!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ön kitartó és erős, de ugyanakkor félénk is, jobban szereti, ha Ön a domináns, csodálatos szerelem vár Önre! Érdemes ma virágot ajándékozni! Partnerével nagyon odaadó és bizalmas!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma legyen egy kicsit kedvesebb az emberekkel. Nem mindenki érti a nyers humort! Szerelmi élete szárnyal! Harmónikus kapcsolatában szinte újjászületik!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Nagyon erős vágyat érez, hogy maradandót alkosson! Vigyázzon, nehogy lenyomatát a homokba fektesse és elfújja a szél! Jó lenne, ha megállapodna!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Nehezen találja meg a közös hangot kollégáival? Ne akarjon felmondani, egy kis türelem mindig rózsát terem! Pihenjen, tegye le gondolatait, vegye le hátára nehezedett „láthatatlan” súlyokat!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére