• Húsvéti ételkülönlegességek

    Húsvéti ételkülönlegességek

    Szerző: frisss.hu • 2018. március 29., csütörtök • 13:41

    A Húsvét az ünneplés, az elmélkedés mellett természetesen a kulináris élvezetekről is szól. A böjt utáni nívós étkezéshez adunk néhány különleges ötletet, receptet. ...

  • Trendi sportcuccok Kovács Deli stylist ajánlásával

    Trendi sportcuccok Kovács Deli stylist ajánlásával

    Dreaming by Deli • 2018. március 18., vasárnap • 13:32

    Mert az edzőteremben is hiúak vagyunk... ...

  • Jó kis disznóságok

    Jó kis disznóságok

    Szerző: frisss.hu • 2018. február 28., szerda • 19:58

    Ilyenkor télvíz idején szeretünk nehezebb, zsírosabb ételeket enni. A havas-jeges hónapokhoz mindig is illettek a nem éppen könnyű, ám annál finomabb „disznóságok”. Ezekből kínálunk most néhányat! ...

  • A tél sztárja: a savanyú káposzta

    A tél sztárja: a savanyú káposzta

    Szerző: frisss.hu • 2018. február 18., vasárnap • 12:15

    A savanyú káposztából számtalan ízletes étel készíthető, ám nem csak ezért szeretjük. A savanyú káposzta és annak leve ugyanis tele van vitaminokkal és a bélrendszerre is jótékony hatással van. Egyszóval ...

  • Stílusos tippek, hogy igazán édes legyen a Valentin nap

    Stílusos tippek, hogy igazán édes legyen a Valentin nap

    Dreaming by Deli, Fotók: zara.com, mango.com, laperla.com • 2018. február 12., hétfő • 08:08

    Kezdődik a visszaszámlálás. Sokan nem tartják számon, de a többség azért nem veti meg a romantikát ezen a napon. Kovács Deli stílustanácsadó most ebben is egy kis segítséget adott nekünk! ...

  • Markó Éva elárulta a tökéletes smink titkát

    Markó Éva elárulta a tökéletes smink titkát

    sminkcsoda.hu • 2018. február 06., kedd • 17:25

    Még javában tart a báli szezon, de itt vannak a ballagások, közeleg a Valentin-nap, sőt, a nőnapi bulikon is sokan szeretnék kicsípni magukat. Gyakori helyzet azonban, hogy profi sminkre vágyva nem tudjuk, ...

  • A HAGYMÁT IS HAGYMÁVAL!

    A HAGYMÁT IS HAGYMÁVAL!

    Szerző: frisss.hu • 2018. február 01., csütörtök • 14:45

    Ki ne ismerné Kabos Gyula híres mondását a felejthetetlen Hyppolit a lakáj című filmből? Bizony a hagyma a magyar konyha nélkülözhetetlen alapélelmiszere. Lehet főzni, sütni, párolni, tölteni. Készülhet ...

  • Variációk forralt borra

    Variációk forralt borra

    forrás: boraszportal.hu; gastroguide.hu • 2018. január 13., szombat • 19:08

    A hideg és sötét estéken bizony jólesik egy-egy pohár finom forralt bor. Az alábbi, különféle, könnyen elkészíthető illatos, gyümölcsös forralt borokkal azonban felmelegíthetjük didergő testünket-lelkünket, ...

  • Télikabát körkép - Ne csak feketében gondolkodjunk!

    Télikabát körkép - Ne csak feketében gondolkodjunk!

    Dreaming by Deli, Képek forrása: Pinterest, blog.hu • 2018. január 07., vasárnap • 09:38

    A téli szezon közepén sem késő beszerezni egy mutatós télikabátot. Arról nem is beszélve, hogy az üzletekben javában tartanak a leárazások, így igazán kedvező áron lehet szép darabokhoz jutni.  ...

  • Farsangi finomságok

    Farsangi finomságok

    Forrás: nagyutazas. hu • 2018. január 06., szombat • 14:05

    A farsangi mulatságokat gazdagon terített asztalok jellemzik: sok a különféle húsukból készített leves és sült, sok az édesség; a következőkben jellegzetes farsangi ételek receptjeiből adunk némi ízelítőt. ...

  • Itt a farsang, áll a bál!

    Itt a farsang, áll a bál!

    Szerző: frisss.hu • 2018. január 04., csütörtök • 20:09

    Vízkereszt napjától ( január 6.) indul a farsangi időszak! Kezdetüket veszik ezzel a farsangi bálok, mulatságok. A vígasságok mellét számos - sajnos kihalóban lévő - népszokás is kapcsolódik. A szépszámú ...

  • Pezsgő, a francia bencés páter találmánya

    Pezsgő, a francia bencés páter találmánya

    Szerző: frisss.hu • 2017. december 30., szombat • 18:26

    A hagyományok szerint, s talán a valóságban is, 1693. augusztus 4-én, vagyis 310 évvel ezelőtt találták fel a pezsgőt. A feltaláló nem volt más, mint egy francia bencés rendi szerzetes, Dom Perignon (1639-1715). ...

  • Kocsonya: a falusiak pudingja

    Kocsonya: a falusiak pudingja

    Szerző: frisss.hu • 2017. december 29., péntek • 21:24

    Valljuk be: a téli hónapok egyik nagy kedvence a kocsonya megosztja az embereket. Vagy nagyon szereti valaki, vagy pedig ki nem állhatja. Mi úgy tapasztaltuk, hogy a kocsonyaimádók vannak jelentős többségben. ...

  • Ajándék az utolsó pillanatokban? Van tippünk!

    Ajándék az utolsó pillanatokban? Van tippünk!

    Fotó: Nortfoto • 2017. december 23., szombat • 11:46

    Körülnéztünk Szombathelyen, hogy ha valami lemaradt, a boltokban üres polcok fogadnak a 'pusztítás' után, akkor mihez kezdhetsz. ...

  • Utazás a halászlé körül

    Utazás a halászlé körül

    szerző: frisss.hu • 2017. december 22., péntek • 15:36

    Tudják mi a különbség a szegedi, a bajai, és a balatoni halászlé között? A Tiszából, a Dunából, vagy a Balatonból kifogott halakból készülő halászleveknek nem csupán tartalmában, hanem eredeti elkészítési ...

frisss

közösség

további frisss

1-15   16-30   31-45   46-60   61-75   76-90   91-105   106-120   121-135   136-150   151-165   166-180 >>>

lap tetejére