• Ezt gondolják ma a házasságról...

    Ezt gondolják ma a házasságról...

    • 2018. január 19., péntek • 10:21

    Állítólag a második világháború utáni években ugrott meg úgy a házasságkötések száma, mint most. A kérdés csak az, hogy miért. Csak papír, vagy nem? Divat az esküvő, vagy nem? Meglepő válaszok születtek. ...

  • Variációk forralt borra

    Variációk forralt borra

    forrás: boraszportal.hu; gastroguide.hu • 2018. január 13., szombat • 19:08

    A hideg és sötét estéken bizony jólesik egy-egy pohár finom forralt bor. Az alábbi, különféle, könnyen elkészíthető illatos, gyümölcsös forralt borokkal azonban felmelegíthetjük didergő testünket-lelkünket, ...

  • Télikabát körkép - Ne csak feketében gondolkodjunk!

    Télikabát körkép - Ne csak feketében gondolkodjunk!

    Dreaming by Deli, Képek forrása: Pinterest, blog.hu • 2018. január 07., vasárnap • 09:38

    A téli szezon közepén sem késő beszerezni egy mutatós télikabátot. Arról nem is beszélve, hogy az üzletekben javában tartanak a leárazások, így igazán kedvező áron lehet szép darabokhoz jutni.  ...

  • Farsangi finomságok

    Farsangi finomságok

    Forrás: nagyutazas. hu • 2018. január 06., szombat • 14:05

    A farsangi mulatságokat gazdagon terített asztalok jellemzik: sok a különféle húsukból készített leves és sült, sok az édesség; a következőkben jellegzetes farsangi ételek receptjeiből adunk némi ízelítőt. ...

  • Itt a farsang, áll a bál!

    Itt a farsang, áll a bál!

    Szerző: frisss.hu • 2018. január 04., csütörtök • 20:09

    Vízkereszt napjától ( január 6.) indul a farsangi időszak! Kezdetüket veszik ezzel a farsangi bálok, mulatságok. A vígasságok mellét számos - sajnos kihalóban lévő - népszokás is kapcsolódik. A szépszámú ...

  • Pezsgő, a francia bencés páter találmánya

    Pezsgő, a francia bencés páter találmánya

    Szerző: frisss.hu • 2017. december 30., szombat • 18:26

    A hagyományok szerint, s talán a valóságban is, 1693. augusztus 4-én, vagyis 310 évvel ezelőtt találták fel a pezsgőt. A feltaláló nem volt más, mint egy francia bencés rendi szerzetes, Dom Perignon (1639-1715). ...

  • Kocsonya: a falusiak pudingja

    Kocsonya: a falusiak pudingja

    Szerző: frisss.hu • 2017. december 29., péntek • 21:24

    Valljuk be: a téli hónapok egyik nagy kedvence a kocsonya megosztja az embereket. Vagy nagyon szereti valaki, vagy pedig ki nem állhatja. Mi úgy tapasztaltuk, hogy a kocsonyaimádók vannak jelentős többségben. ...

  • Ajándék az utolsó pillanatokban? Van tippünk!

    Ajándék az utolsó pillanatokban? Van tippünk!

    Fotó: Nortfoto • 2017. december 23., szombat • 11:46

    Körülnéztünk Szombathelyen, hogy ha valami lemaradt, a boltokban üres polcok fogadnak a 'pusztítás' után, akkor mihez kezdhetsz. ...

  • Utazás a halászlé körül

    Utazás a halászlé körül

    szerző: frisss.hu • 2017. december 22., péntek • 15:36

    Tudják mi a különbség a szegedi, a bajai, és a balatoni halászlé között? A Tiszából, a Dunából, vagy a Balatonból kifogott halakból készülő halászleveknek nem csupán tartalmában, hanem eredeti elkészítési ...

  • Smink 3 perc alatt karácsonyra, szikrázó csillogás szilveszterre - Markó Évával beszélgettünk

    Smink 3 perc alatt karácsonyra, szikrázó csillogás szilveszterre - Markó Évával beszélgettünk

    • 2017. december 21., csütörtök • 21:41

    A szemhéjfesték és a pirosító már valójában hab, a rúzsozás pedig ombre. Ha csak egy dolog van, amire többet költesz a neszesszeredben, az legyen az alapozó. Markó Éva sminkmesterrel beszélgettünk az ...

  • Bejglik, kicsit másképpen!

    Bejglik, kicsit másképpen!

    Szerző: frisss.hu • 2017. december 19., kedd • 19:24

    Ha Karácsony, akkor bejgli! Igazán nem is érthető, hogy miért csak ilyenkor kerül az asztalra, ez a szinte mindenki által kedvelt finomság. A hagyományos sütemény általában mákos és diós töltelékkel készül. ...

  • Tökös finomságok

    Tökös finomságok

    Szerző: frisss.hu • 2017. december 13., szerda • 19:07

    A sütőtök őshazája Közép- és Dél-Amerika trópusi része, az inkák, a maják és az aztékok jellegzetes táplálékai közé tartozott. Amerika felfedezése után került Európába, hamar közkedveltté vált. A XVI. ...

  • HÖLGY ETIKETT - Néhány karácsonyi ajándék tipp

    HÖLGY ETIKETT - Néhány karácsonyi ajándék tipp

    Forrás: http://www.e-etikett.hu • 2017. december 07., csütörtök • 19:40

    Az ajándékozás egyidős az emberiséggel, minden kultúra ismeri ezt a szokást, amely alkalmat ad a szeretet, a tisztelet, a hála kifejezésére, amellyel örömet és derűt vihetünk a mindennapjainkba, általa ...

  • Bizonyos illatok a teltebb nőknek jobban állnak - interjú Markó Évával

    Bizonyos illatok a teltebb nőknek jobban állnak - interjú Markó Évával

    • 2017. december 05., kedd • 13:50

    Tényleg személytelen ajándék a parfüm? Mi alapján válasszunk illatot szeretteinknek? Ebben volt segítségünkre Markó Éva, aki a 80-as évek vége óta világmárkák magyarországi disztribútora és több ezer ...

  • November sztárja: a sokoldalú gesztenye

    November sztárja: a sokoldalú gesztenye

    Szerző: frisss.hu • 2017. november 24., péntek • 17:56

    A kőszeghegyaljai gesztenye messze földön híres. A tél egyik legkedveltebb csemegéje a Sülve, főve, süteményben, húsok töltelékében vagy pástétomban – bárhogyan nagyszerű. ám azt talán kevesen tudják, ...

frisss

közösség

további frisss

1-15   16-30   31-45   46-60   61-75   76-90   91-105   106-120   121-135   136-150   151-165   166-180 >>>

lap tetejére