Szombathelyi karatékák érmei

SzR • 2017. február 12., vasárnap •
Szombathelyi karatékák érmei

A hétvégén Tökölön rendezték meg a XVII. Halom Kupa elnevezésű Nyílt Országos Karate Versenyt. A rendezvényen 28 csapat 570 indulója mérhette össze tudását. A megyénket a „Leo” Karate-do SE képviselte négy fővel. 
A 9 éves lányoknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Takács Klaudia első meccsén vereséget szenvedett, így csak a bronzéremért küzdhetett, amit magabiztosan meg is nyert. Kumite (küzdelem) versenyszámban egy győztes meccs után kikapott, így itt is vigaszágon folytathatta, ahol egy győztes meccs után a dobogó harmadik fokára léphetett fel. 
A 11 éves fiúknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Kovács Ákos első meccsén vereséget szenvedett, így sajnos nem folytathatta tovább. Kumite (küzdelem) versenyszámban szintén nem volt szerencsés, első meccsén egy ponttal alul maradt ellenfelével szemben. Később ellenfele is kikapott, így Ákost nem vitte tovább vigaszági küzdelemre. 
A 13 éves fiúknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Takács Róbert első meccsén vereséget szenvedett, majd a harmadik helyért folyó mérkőzésen magabiztosan utasította maga mögé ellenfelét, így bronzérmes lett. Kumite (küzdelem) versenyszámban első meccsén alul maradt Róbert, így nem folytathatta tovább a küzdelmet. 
A 18 évnél idősebb lányoknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Gál Enikő két győztes meccsel léphetett fel a dobogó legfelső fokára, majd kumite (küzdelem) versenyszámban harmadikként végzett. 

A képen (balról): Gál Enikő, Takács Klaudia, Gál Róbert (edző) és Takács Róbert.

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére