„Megbízható Munkaadó” minősítést nyert el az EPCOS

EPCOS fotó: EPCOS • 2017. május 16., kedd •
A munkahelyválasztásnál is hasznos szempontot jelentő minősítést az EPCOS mellett összesen 22 magyarországi vállalat nyerte el.
„Megbízható Munkaadó” minősítést nyert el az EPCOS

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara első alkalommal írta ki a Megbízható Munkaadó pályázatot, amelyen hét fő szempont alapján összesen 23 Magyarországon működő vállalatnak ítélte oda a címet. Az ötfős szakmai zsűri a munkáltatókat hét szempont alapján vizsgálta. Az értékelés kritériumai a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a belső előrelépési lehetőségek vállalaton belül működő gyakorlatai voltak. A címet megszerző vállalatok, köztük az EPCOS két éven át használhatják a kamara minősítését. A Megbízható Munkaadó cím az álláskeresők, munkavállalók számára is hasznos támpontot ad egy új munkahely kiválasztásánál.

Takács Balázs, az EPCOS ügyvezető igazgatója a minősítéssel járó oklevelet Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől és a zsűri szóvivőjétől, Steványik Tamástól, az Elmű Nyrt. humán erőforrásért felelős igazgatójától vehette át a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara éves közgyűlésén szervezett ünnepélyes átadáson.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére