A Pusztavámi Művészeti Esten jártunk

frisss.hu • 2017. június 18., vasárnap •
A Pusztavámi Művészeti Esten jártunk

Első alkalommal rendeztek pénteken a pusztavámi Ökoházban művészeti estet, aminek célja, hogy bemutassák milyen sokféle tehetség él a Fejér megyei településen. A rendezvényen Boros Patrícia, a frisss.hu munkatársa és Krausz Dávid, a Savaria Slam Poery vezetője is részt vett zsűritagként.

 A #06 filmes csapatával

A versenyek egyidőben, több helyszínen zajlottak. Grafika, rajz, fotó, festmény, makett, szobor, vers, film, tánc és zene kategóriában is lehetett nevezni.

Nem ismered Pusztavámot? Íme, a győztes kisfilm, amitől egyből ott érezheted magad. 

„Már régebben is gondolkoztunk azon Ujjné Kordkovics Judittal - a rendezvény főszervezőjével -, hogy milyen irányba kéne megmozdítanunk a helyi fiatalságot. Az alapkoncepció az volt, hogy a művészet mindig összefogja az embereket. Ez igaz például a zenére, versekre, festményekre vagy a filmkészítésre is” – mondta Ujj Tamás, a Régiók Fejlesztéséért Egyesület elnöke.

Mi sem érkeztünk üres kézzel...

„Maga az Ökoház kiváló helyszínként szolgál, nemcsak az elosztása miatt, hanem azért, mert a falu központjában helyezkedik el. Az épület a Régiók Fejlesztéséért Egyesületé, ami alapvetően környezetvédelemmel foglalkozik. Maga a művészeti est helyszínének kialakításával is erre szerettük volna felhívni a figyelmet” – tette hozzá.

Mint azt megtudtuk, bár ez volt az első nagyszabású összművészeti rendezvénye a falunak, szeretnének hagyományt teremteni vele.

Gratulálunk mindenkinek! 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére