Nem kell Gyurcsány Vas megyének

Frisss • 2013. január 23., szerda •
Igen, eljött ez a pillanat is. Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök, jelenlegi DK- elnök országjáró körútra indult. Járja hazánkat reggel, délben és még este is. Az acsádi idősek otthonában mégsem látták szívesen.
Nem kell Gyurcsány Vas megyének

Fotó: facebook.com

„Az acsádi idősek otthonát kívántam meglátogatni országgyűlési képviselőként. Az otthon felújításához még mi adtunk pénzt 2004 körül, de tavaly leégett az épület egyik szárnya. 120 ellátottat kellett kiköltöztetni. A korábban megyei fenntartású intézmény azóta a minisztérium alá került, a felújítás meg csak húzódik.
Na, a tervezett látogatás híréből lett nagy ribillió. Telefon mindenhova, ijedtség, üzenet, hogy nem mehetek be. Azt már nem! Képviselőként törvény adta jogom, hogy közintézménybe szabadon belépjek. Bár meg kívántak állítani, de világossá tettem, nem engedek jogaimból: én megyek.
Sajnáltam az intézmény vezetőjét. Nem az ő hibája. Főnökei paranoiásak. Félnek. Mitől? Kitől? Miért? Pedig amit láttam, semmi okot nem ad a félelemre. Ha csak nem takargatnak valamit....”- számol be Gyurcsány Ferenc
facebook oldalán.

Gyurcsány Ferenc túl az ellenzéki pártok sikertelen összeházasításán, újabb projektbe fogott. Ott folytatná, ahol egyszer már csúnyán abbahagyta: az idős emberekben élő jó szándék kihasználásával, a kedves naivitás bezsákmányolásával. Hiába fogta körbe azonban a védőhálóként (is) funkcionáló média munkások csoportja, az idősotthon vezetője közölte, hogy nem léphet be az épületbe.

Ki is fél itt igazán? Kinek van itt takargatni valója? Gyurcsány maga posztolta ki a közösségi oldalán, hogy Ha lesz megállapodás, akkor lesz kormányváltás. Ha nem, akkor marad Orbán...”  Hol is tartunk akkor?

Némi huza-vona után, testőrségét a kapun túl hagyva mégis bebocsátást nyert. Reménykedhet… Vajon a „lassan mondom, hogy megértse” ér még valamit? Hova a jó szándék és a naivitás? Mintha oda vesztek volna a hosszú házassági vitában.

Az eseményre reagált a helyi Fidelitas is, a következő közleményt juttatták el szerkesztőségünkbe:

Nem kell Vasnak a Gyurcsány show

Az Útinform jelenti: a vidéki embereket simogató utazócirkusz az Apró-villából Vas megyébe érkezett. Gyurcsány Ferenc kampányoló milliárdos iskolákat (!) és időseket környékezett meg. Bár jobb később, mint soha alapon, méltányoljuk Gyurcsány Ferenc szándékát, hogy az osztalékfizetések közötti kis szünetekben a magyar vidékkel ismerkedik, jóval hitelesebb és meggyőzőbbnek tűnt volna ez az odaadás az emberek felé, ha kormányzása idején is ennek bármi jelét láttuk volna.

Fidelitas Vas megyei Szervezete

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére