Befejeződött a szombathelyi Weöres Sándor Óvoda fejlesztése

szombathely.hu • 2018. október 11., csütörtök •
Jelentősen nagyobb lett a terület.
Befejeződött a szombathelyi Weöres Sándor Óvoda fejlesztése

Az intézmény földszinti épületéhez mintegy 250 négyzetméter alapterületű új rész épült, melyben helyet kapott egy szabványos tornaszoba szertárral, egy fejlesztőszoba, valamint az orvosi szoba elkülönítővel. Az óvoda tetőterében az óvodapedagógusok részére alakítottak ki szociális helyiségeket mintegy 70 négyzetméteren.  A teljes épület új tető- és homlokzati hőszigetelést kapott, új nyílászárókat építettek be és 2 új kondenzációs gázkazánt is beüzemeltek. A főbejárat elé rámpa készült a mozgáskorlátozottak számára, és egy akadálymentes parkoló is létesült.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére