A politikus is ember - Nekik a Balaton a Riviéra

JZS • 2012. június 26., kedd •
Múlt héten volt a nyári szünet előtti, utolsó közgyűlés. A puskaporos hangulatban több alkalommal is szünetet rendelt el a polgármester a kedélyek csillapítására. A frisss.hu kihasználta a lehetőséget, és megkérdezte a városatyákat, hogy ki, hol, és hogyan tölti a nyarat.

Balatoni látkép - Forrás: www.wikipedia.hu

Dr. Puskás Tivadar polgármester az unokáival tölti majd idejét. Mint mondta, már nagyon várja a kéthetes szabadságot, amit családi körben, a Balaton partján tölt el. Büszkén mesélte, hogy nagyobbik unokája a napokban volt 2 éves, a kisebbik pedig most lesz 11 hónapos. Külföldi utat a bokros teendők miatt egyelőre nem tervez.

Dr. Puskás Tivadar polgármester két unokájával lesz szabadsága alatt

Balassa Péter a Jobbik képviselője – érthető módon – egyelőre a foci EB-vel van elfoglalva. Rákérdeztünk, hogy kit tart esélyesnek, de kitért a válasz elől. Annyit mindenesetre elárult, hogy szíve szerint támadó focit játszó csapatnak adná az EB-aranyat. Felesége keszthelyi születésű, ezért valószínűleg sok időt töltenek majd ott. Ház körüli munkák is be vannak tervezve, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy kislányával, és a családdal legyen.

Balassa Péter most még az EB meccseket nézi

Horváth Zoltán az LMP képviselője szeptember elején, őszbe hajlóan utazgat majd családjával. Konkrét tervei még nincsenek. Bár meglehetősen szűkszavú volt, azt elárulta, hogy inkább hazánkban barangol majd, és leginkább a hegyvidék vonzza.

Horváth Zoltán a hegyekben kirándul legszívesebben

Dr. Horváth Attila az MSZP-SZTKE képviselője a hosszú hétvégékre tervez wellness kikapcsolódást. Emellett egy igazi kalandba is belevág: egy ismerőse rávette arra, hogy 4 napra utazzanak el egy erdőbe, ahol se víz, se villany, se internet, se telefon nem lesz. Nagy bátorságra vall - maga is kíváncsian várja már az utat.

Dr. Horváth Attila 4 napra elvágja magát a külvilágtól

Szakály Gábor a Fidesz frakcióvezetője ideje nagy részét Szombathelyen tölti majd a nyáron. De a hétvégéken azért ellátogat a Balaton partjára. A hosszú távú tervek között szerepel egy egyhetes szabadság is szeptemberben. A konkrét helyszínt még nem választotta ki, de valószínűleg a tengerparton nyaral majd.

Szakály Gábor a Balatonon tölti a hétvégéket

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére