Főzőtudomány cégvezető módra

frisss.hu • 2014. május 05., hétfő •
A Ciao Amico pizzéria ,,Chef Bond” címet viselő sorozatának május 4-i vendége Körmendy Zoltán, a Köry-Ker Kft. ügyvezetője volt. A népszerű pizzéria immár negyedik alkalommal hívott meg külsős szakácsot vendégfőzésre. A majdnem teltházas esemény ezúttal is jól sikerült.
Főzőtudomány cégvezető módra

A Ciao Amicoban vasárnap este hat órától várta Körmendy Zoltán a vendégeket, akik érkeztek is szép számmal. Mindenki látni, illetve megízlelni akarta, hogy a csempe járólap és fürdőszoba szaküzlet ügyvezetője mennyire mozog otthonosan a konyhában, illetve, hogy a konyhában történő sürgés-forgás milyen étel-eredménnyel jár.

Élénk érdeklődés volt az étteremben, aztán minden kedves vendég meggyőződhetett róla, hogy egy cégvezető is lehet chef. Finom volt minden, rendben voltak az ízek és a tálalás is. Már alig várjuk, hogy megtudjuk, ki lesz a következő vendégszakács.

 

 

 

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére