Döntetlen Szombathelyen (képgaléria)

mti,frisss • 2012. augusztus 19., vasárnap •
A Haladás gól nélküli döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján. A szombathelyi gárda továbbra is veretlen a szezonban.
Döntetlen Szombathelyen (képgaléria)

Halmosi Péter készül bedobásra

Haladás Sopron Bank-Diósgyőri VTK 0-0 
-------------------------------------
Szombathely, 5000 néző, v.: Kassai
     sárga lap: Fehér Z. (44.), Nagy G. (86.), illetve Gosztonyi (21.), Vági (22.), Gohér (54.), Elek (64.), Seydi (74.), Abdouraman (91.)

Haladás:Rózsa - Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Búrány (Kalász, 90.) - Rajos (Andorka, 55.), Iszlai, Nagy G., Radó, Halmosi - Kenesei (Ugrai, 77.)
 

Diósgyőr: Rybansky - Vági, Gal, Hanek, Gohér - Gosztonyi (Gallardo, 62.), Abdouraman, Elek, Luque (Tisza, 65.) - Seydi (Bogáti, 76.), Bacsa
 

Köszöntésekkel kezdődöt a mérkőzés, a Diósgyőr leukémiában szenvedő kapusának, Rakaczki Bence gyógyulása érdekében adták át felajánlásokat, majd köszöntötték a 70 éves olimpiai bajnok szombathelyi kapust, Szarka Zoltánt  és a 300. bajnokiját nemrég játszó Tóth Pétert valamint a 200. bajnokiján pályára lépő Fehér Zoltánt is.

A DVTK kezdte jobban a mérkőzést, ám negyedóra elteltével a Haladás is aktivizálta magát, lendületes támadásai nyomán egyre több helyzet alakult ki Rybansky kapuja előtt. Lüktető volt a meccs, a nagy meleg ellenére élvezetes első 45 percet produkáltak a csapatok.
A szünet után is folytatódott a jó iramú játék, de szinte felbillent a pálya, akkora fölényben futballozott a Haladás. Ebben a periódusban azonban már kevesebb helyzetet alakítottak ki a zöld-fehérek, és miután ezek is kimaradtak, gól nélkül zárult az összecsapás.

kapcsolódó galéria


frisss

közösség

további frisss

lap tetejére