Nem igaz, hogy a rendőrség civil autója kergeti szabálysértésbe a sofőröket

police.hu,19.kerulet.ittlakunk.hu • 2018. június 22., péntek •
Nem ez az első alkalom, hogy like-vadász oldalak ezt a hírt terjesztik.
Nem igaz, hogy a rendőrség civil autója kergeti szabálysértésbe a sofőröket

Egy kamionsofőr által közzétett videó terjed több médiafelületen, amelyen a felvétel készítőjének kommentárja szerint szabálytalan rendőri intézkedés látható az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán, ám a felvételen valójában nem rendőri intézkedés látható - írja a Police.hu. A kommentárban állítottakkal szemben az adott időpontban és útszakaszon nem ellenőriztek civil jellegű rendőrségi gépjárművel, a videóban szereplő gépkocsival a rendőrség nem is rendelkezik. Határozottan cáfolják azokat az időnként szárnyra kapó álhíreket is, amelyek szerint a rendőrök jogsértésbe hajszolják az egyébként szabályosan közlekedőket. A közúti ellenőrzésekkel a rendőrség célja a balesetveszélyes jogsértések visszaszorítása; a jelöletlen gépkocsikkal a másokra veszélyt jelentő járművezetőket szűrik ki a forgalomból – olvasható a rendőrség honlapján.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére

Software error:

DBD::mysql::st execute failed: Unknown column 'TABLE_ID' in 'field list' at /home/html/cgi-bin/lib/itworx/v1/API.pm line 164.

For help, please send mail to the webmaster (info@webmark.hu), giving this error message and the time and date of the error.