Zöld-fehér pontszerzés a Szentendre ellen

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 03., hétfő •
A másodosztályban szereplő Haladás gólzáporos mérkőzésen tartotta itthon az egy bajnoki pontot.
Zöld-fehér pontszerzés a Szentendre ellen

A kellemes tavaszi napsütés ellenére sokan kilátogattak a büki sportcsarnokba, ahol a Szentendre együttesét látta vendégül a Haladás VSE női kézilabda csapata.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, pedig több sérültjük is volt a szombathelyieknek. Ennek ellenére Hrabovszky vezetésével rendre mattolták az ellenfél kapusát. A jó kezdést követően visszaesett a zöld-fehér együttes és talált magára a Szentendre. Sajnos a megnyugtató előny hamar elfogyott és egyre közelebb került egymáshoz a két fél. A félidő hajrájára már fej-fej mellett haladtak a csapatok. A szünetre aztán a vendégek vonulhattak előnnyel, igaz csak egyetlen találat volt a részvevők közti különbség.

A második játékrészben is ott folytatták a csapatok, ahol az elsőben abbahagyták. Remekül támadtak, azonban a védekezéssel mindkét oldalon akadtak gondok. nem véletlen, hogy a találkozón több, mint 70 találat esett. Szép technikai elemeket és bravúros cselezéseket is beépített játékába a Haladás, ennek köszönhetően szebbnél szebb gólok születtek. A hazaiak végig koncentráltan játszottak, így elmondható, hogy a csapat megtalálta a kiutat a gödörből. 

A következő megmérettetésre sem kell sokat várni, hiszen Szekszárdra utazik a Haladás VSE, ahol szintén pontot, pontokat akarnak szerezni.

Hamar Zoltán vezetőedző: Meg vagyok elégedve a csapattal, jól játszottunk és a támadásokat is szépen be tudtuk fejezni. Látszik a lányokon, hogy nagyon akarták a győzelmet.

Haladás VSE – Szentendrei NKE
36:36
(18:19)

Gólszerzők: Szabó J. 8, Hrabovszky H. 7, Hegedüs D. 7, Sebestyén N. 6, Takács K. 5, Kiss N. 2, Kaposvári A. 1

közösség

további frisss

lap tetejére