Zalában nyertek a szombathelyi futsalosok

Frisss - fotó: Tóth Arnold • 2017. március 07., kedd •
Idegenbeli sikerével már biztosan tagja a felsőháznak a Haladás.
Zalában nyertek a szombathelyi futsalosok

Óriási feladat előtt álltak Turzók József tanítványai. Amennyiben győznek Zalaegerszegen, biztosan a felsőházi rájátszásban folytathatják a küzdelmet, ellenkező esetben még számolgatniuk kell.

Ennek megfelelően készültek és futottak neki a találkozónak a szombathelyiek. Kemény összecsapást láthatott a szép számú közönség, ahol inkább a vendégek akarata érvényesült. A biztos védekezésből építkezve tetszetős támadásokat alakítottak ki Öreglakiék, akik már a félidő végére komoly előnyre tettek szert. A folytatásban erősített a Göcsej, de ez csak arra volt elegendő, hogy megnehezítsék a zöld-fehérek győzelmét, mert hétfő este sokkal többet tett a három pontért a vasi gárda, így megérdemelt Hali-siker született a szomszédvári rangadón.

Ezzel pedig biztossá vált a szombathelyiek felsőházi tagsága. Erre aligha számítottak még a legelvakultabb Haladás szurkolók is. Turzók József úgy tűnik csodát tett ezzel a csapattal.


Göcsej SK - Swietelesky Haladás VSE
2-4
(1-3)

Haladás: Sásdy, Gyimesi, Matyi (kapusok) - Gyurcsányi, Öreglaki, Németh E., Vidák, Bencsik, Hegyesi, Hajmási, Horváth P., Sipos, Halmos, Németh P.
Vezetőedző: Turzók József
Gólszerző: Öreglaki Norbert 2, Hajmási Milán, Horváth Pèter

közösség

további frisss

lap tetejére