Útlezárások és forgalomkorlátozások Vasban

frisss.hu • 2014. május 15., csütörtök •
A Magyar Közút Nonprofit ZRt. a viharos szél okozta folyamatos fakidőlések miatt lezárta a 7458-as jelű út Kétvölgy és Apátistvánfalva közötti 1,4 kilométeres szakaszát. Ezen kívül az ár- és belvíz helyzet miatt továbbra is teljes útzár van érvényben Molnaszecsőd és Döröske, valamint Vasegerszeg és Nagygeresd között. Útszűkület lassíthatja a közlekedést emellett Csákánydoroszló és Ivánc, Kondorfa és Csörötnek, Pinkamindszent és az országhatár, illetve Vasszentmihály és Csörötnek között. A Magyar Közút Nonprofit ZRt. délutáni közleménye az alábbiakban folytatódik.
Útlezárások és forgalomkorlátozások Vasban

A rendkívüli időjárás miatt a Magyar Közút Nonprofit ZRt. arra kéri a közlekedőket, hogy mielőtt útnak indulnának, tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról, ezt megtehetik a társaság Útinform szolgálatának munkatársainál, valamint megyei és autópálya diszpécsereinknél, akiknek az elérhetőségei további információkkal együtt megtalálhatóak a www.utinform.hu/elerhetosegek weboldalon. 

A társaság azt is kéri, hogy az autósok tartsanak a szokásosnál is nagyobb követési és oldal távolságot, mérsékeljék az autójuk sebességét, lehetőség szerint kerüljék el az esetleges vízátfolyásos szakaszokat és semmiképpen ne parkoljanak fa alá!

 

közösség

további frisss

lap tetejére