Tomboljon a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon idén is!

frisss.hu Fotó: frisss.hu archívum • 2016. április 12., kedd •
Az idei, XXV. Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál négynapos programsorozata május 13-án, pénteken startol el, és egészen hétfő estig tart majd.
Tomboljon a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon idén is!

Az elmúlt években számos hazai fellépő állt a rendezvény színpadán, például: Zorán, Demjén Ferenc, Hevesi Tamás, Fenyő Miklós, Nagy Feró, a Republic, a Karthago, a Csík Zenekar, a Kispál és a Borz, a Hooligans, a Bikini, a Cimbaliband, a Vad Fruttik, az Irigy Hónaljmirigy, a Punnany Massif. Hazai és külföldi előadók egyaránt szerepelnek a vasi településen, ahová az ország szinte minden részéről érkeznek fesztiválozók.

A szervezők azt szeretnék, ha mindenki a maga zenei stílusával jól érezné magát az eseményen, hiszen bárki megtalálja a számár megfelelő előadót, zenekart. Itt lesz többek között az Ocho Macho, a Wellhello, az Edda, a Tankcsapda, a Lord, az Ismerős ArcokRúzsa Magdi, a Desperado, a Sugarloaf, Kis Grofó, Dj Metzker Viktória, Bárány Attila és a Flört Zenekar is. A fellépőkről bővebb információkat itt talál.

A gyerekeket pedig újra várja a Riska családi délután, a családok itt szórakozhatnak!

A fesztivál területére a belépés mind a négy napon ingyenes! Csak az esti koncertekre kell belépőjegyet váltani, ezt a sörsátorban tehetik majd meg az érdeklődők. Mutatjuk, mennyibe fog kerülni:

Péntek: Ocho-Macho, Wellhello elővételben: 2490, helyszínen: 2990. A megvásárolt jegy mindkét koncertre érvényes! Fáraó buli: 1000 forint. (Aki vásárolt a koncertre jegyet, annak érvényes a fáraó bulira is a belépő).

Szombat: Tankcsapda, Edda Művek elővételben: 2890, helyszínen: 3490. A megvásárolt jegy mindkét koncertre érvényes. Unikum buli: 1000 forint. (Aki vásárolt a Tankcsapda és Edda Művek koncertre jegyet, annak érvényes az Unikum bulira is a belépő).

Vasárnap: Rúzsa Magdi, Pixa, bárány Attila, DJ Metzker Viktória, Kis Grofó, Katapult Dj: Bozóky X Lipóczy feat Szasza: elővételben: 1490, helyszínen: 1990 forint.

Hétfő: Ismerős Arcok, Lord elővételben: 1990, helyszínen: 2490 forint.

A négy napra érvényes bérletért pedig 7990 forintot kell fizetni, május 12-ig lehet elővételben beszerezni.

Az időjárási körülmények miatt nem marad el egy koncert sem!

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére