Versenytáncos sikerek Baranyában és Tolnában

SzR • 2014. november 10., hétfő •
A hétvége ismét nagyon sikeres volt a szombathelyi versenytáncos gyermekek számára. Miután szombaton és vasárnap is versenyeztek, 4 arany- és 1 ezüstéremmel térhettek haza.
Versenytáncos sikerek Baranyában és Tolnában

A versenyszezon folytatódott és a hétvégén újabb kitűnő eredményeket szereztek a szombathelyi táncosok. Baranya és Tolna megyéből 4 arany és 1 ezüstéremmel térhettek haza. Szombaton Pécsen rendezte a Pro Art Táncstúdió az IDance kupát. Gyönyörű környezetben a táncosok egész nap klubközi és ranglista versenyeken mérhették össze tudásukat.  Krizsán Dominik-Nagy Réka Anna a Pro-Art TSE és a Príma Dance TSE vegyes párosa junior I és Junior II korosztályban standard táncokban nem talált legyőzőre.
Vasárnap Tolna városa adott otthont az immár IX. alkalommal megrendezett Gemenc kupának. A versenyen népes mezőny gyűlt össze, valamennyi korosztály képviseltette magát gyerekektől egészen a seniorokig.
A Krizsán Dominik-Nagy Réka Anna páros junior I korosztályban mind standard, mind latin táncokban a dobogó felső fokára állhatott, míg junior II korosztályban standard táncokban szoros küzdelemben a második helyezést  érték el.
A páros Herczeg Attila és Kónya Péter edzők vezetésével folytatják a felkészülést.

 

közösség

további frisss

lap tetejére