Versenytáncos sikerek: 2 nap alatt 5 érmet zsebeltek be a Pro- Art TS táncosai

SzR • 2016. szeptember 27., kedd •
A hétvégén megrendezett XIII. Kistelek Opennel megkezdődött a versenytáncosok őszi versenysorozata.
Versenytáncos sikerek: 2 nap alatt 5 érmet zsebeltek be a Pro- Art TS táncosai

A nemzetközi verseny első napján klubközi és ranglista, második napján pedig Open versenyeket rendeztek, melyek mindegyikén számos hazai siker született. 
A Pro- Art TS szombathelyi táncosai 4 párossal képviseltették magukat. Szombaton junior I D kategóriában Oláh Dániel és Pénzes Sára latinból a 6., míg standardből a 3. helyen zártak. 

Oláh Kristóf és Novák Csenge junior II C kategóriában latinból a 9. helyen végeztek, míg standardből a dobogó 3. fokára állhattak. 

Al- Hakim Kerim és Vass Virág ifi B latinból a 9. helyet szerezték meg, míg ifi C standardből ezüstérmesek lettek. 

Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a junior latin ranglistán a 9. helyen zártak, míg ifi B standardből a bajnoki címet szerezték meg. 

A szombatinál jóval rövidebb vasárnapi programot több bemutató is színesítette. Parkettre lépett azonban a Pro-Art Táncstúdió apraja-nagyja egy tánc erejéig, és a végén Andrej Skufca is beszállt a táncba a nézők és a táncosok legnagyobb örömére.

A nemzetközi open versenyeken 2 páros indult. Al- Hakim Kerim és Vass Virág az ifi basic standard kategória nyertesei lettek, míg Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a junior II open standard versenyt a 8., a junior II latin versenyt pedig a 12. helyen zárták.

A versenyzők Herczeg Attila, Krajczár Gábor és Borbás Csaba vezetésével folytatják a felkészülést.

 

közösség

további frisss

lap tetejére