Versenytánc: remek eredmények innen és onnan

SzR • 2014. december 14., vasárnap •
Hivatalosan is véget ért a versenytáncosok számára a 2014-es szezon a hétvégén, Békéscsabán megrendezett B-A-S osztályos országos bajnokságokkal. Hagyományosan az év utolsó hónapjaiban mérhették össze a táncosok tudásukat a különböző osztályok országos bajnokságain. A szombathelyi fiatalok a 2014-es évben Herczeg Attila és Kónya Péter edzők irányításával érték el kitűnő eredményeiket.
Versenytánc: remek eredmények innen és onnan

Az első a sorban az október 26-án, az idén Zalaegerszegen megrendezett E osztályos országos bajnokság volt. A szombathelyi táncosok remekül szerepeltek, az Oláh Kristóf- Novák Csenge a Príma Dance TSE párosa junior I osztályban standard táncokban bajnoki címet, míg latin táncokban 5. helyezést ért el. Ezzel a remek eredménnyel jogot szereztek a november 16-án, Mohácson megrendezésre került D osztályos országos bajnokságon való szereplésre. A páros fantasztikus versenyzéssel ebben a magasabb osztályban a junior I korcsoportban standard táncokban 2., latin táncokban 8. helyezést ért el.
A sort a C országos bajnokság követte, melyet december 6-án Algyőn rendeztek. A szombathelyi fiatalok közül a Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna páros a Pro- Art TSE és a Príma Dance TSE vegyes párosa junior I osztályban standard táncokban 3., míg latin táncokban 6. helyezést értek el. 
A szezon zárásaként hagyományosa Békéscsabán gyűltek össze immár 45. alkalommal az ország táncosai. Az év utolsó versenyén a különböző korosztályok legjobbjai léptek parkettre. Junior I B osztályban a Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna páros standard táncokban a dobogó 2. fokára állhatott.

 

közösség

további frisss

lap tetejére