Végre itt az Insta-funkció, amit már mindenki hiányolt

Szerző: frisss.hu/szeretlekmagyarorszag.hu - Fotó: • 2017. június 19., hétfő • 09:15 •
Mostantól nem kell búcsút intened a fotóidnak. Mutatjuk, hogyan mentsd meg őket!
Mostantól nem kell búcsút intened a fotóidnak. Mutatjuk, hogyan mentsd meg őket!

Biztosan veled is előfordult már, hogy hiába lájkolták több százan a képed, mégis inkább megváltál tőle. Most már nem kell törölnöd azokat a képeket, amiket nem érzel a profilodra valónak, hanem egyetlen gombnyomással el is rejtheted őket. Így tulajdonképpen a magad számára archiválhatod a fényképet, sőt, bármikor közölheted újra az oldaladon.

Hogyan tüntesd el és varázsold vissza pillanatok alatt a bejegyzést?

Nyisd meg az a képet, ami nem szeretnéd, hogy publikus legyen. Ezután klikkelj a felhasználóneved melletti három pontra, majd válaszd ki az „archiválás” menüpontot, és már el is rejtetted a felvételt.

Ha később meggondolnád magad, simán visszahívhatod a képet, csak annyit kell tenned, hogy megnyitod az adatlapodat, majd rákoppintasz a felhasználóneved melletti óra ikonra. Itt előhívhatod az archívumot és a „megjelenés az adatlapomon” gombra kattintva újra kiposztolhatod. A legjobb az egészben, hogy ezzel a trükkel egyetlen korábbi lájk, megosztás és hozzászólás sem veszik el. 

via

frisss

gazdit keresek

közösség

további frisss

lap tetejére