Vasi klasszikus előtt: Simon Kristóf szerint legyőzhető a Körmend

SzR-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. április 30., vasárnap •
A sárga-feketék irányító játékosa 2013-ban játszotta első vasi klasszikusát, és már akkor is hatalmas élmény volt számára a vasi örökrangadó. Mint mindig, vasárnap is nyerni szeretne.
Vasi klasszikus előtt: Simon Kristóf szerint legyőzhető a Körmend

Simon Kristóf a klub honlapjának nyilatkozott. 

Hogy készül a csapat a Körmend ellen?
Ugyanúgy készülünk akár az összes többi mérkőzésre, minden meccsen nyerni szeretnénk ez így van most is. A szurkolóknak nyilván ez egy olyan mérkőzés, amire várnak egész szezonban, hisz mégis a megyei rivális az ellenfél. 

Miben más ez a rangadó?
Úgy gondolom, sok mindenben nem különbözik a többi meccstől. Talán mondhatom azt is, hogy egyszerűbb játszani egy Falco-Körmenden, mint egyéb bajnokikon. A két tábor igazi kosárlabda ünnepet varázsol a csarnokba, igaz ez, ha Körmenden játszunk és, ha Szombathelyen is. Mi, játékosok ezért élünk, hogy részesei lehessünk ezeknek az élményeknek. 

Mikor játszottál először a piros-feketék ellen?
Az első klasszikusom, az első profi évemben, 2013-ban volt és akkor is fergeteges hangulatot élhettünk át. Minden szombathelyi utánpótlás játékos célja, hogy egyszer a Körmend ellen játszhasson a felnőttek között. Így voltam ezzel akkor én is. 

Mit vársz vasárnap a csapattól?
Magunktól okos támadó játékot és kőkemény védekezést várok. Készülünk a körmendiekből, az a célunk, hogy a következő két mérkőzésünket megnyerjük és minél jobb helyről várjuk a folytatást! Nehéz mérkőzés lesz, reméljük telt ház előtt, a szurkolóink segítségével győzelmet aratunk.
 

közösség

további frisss

lap tetejére