Kosárlabda: Újra vasi el clasico az Aréna Savariában

SzR • 2015. január 24., szombat •
Vasárnap újra vasi el clasico lesz kosárlabdában. A Körmend csapata a szezon második felében sokat javult, az utolsó 4 mérkőzését megnyerte, nagyon jó formában érkeznek tehát Szombathelyre. Bár idegenben gyengélkedik a csapat, biztos, hogy sok szurkoló elkíséri őket, ezzel is hazai hangulatot teremtve számukra. A Falco KC esetében az utolsó mérkőzésen a védekezéssel volt a legnagyobb probléma, erre mindenképp oda kell figyelni a sárga-feketéknek, mert a Rába partiak mind a palánk alatt, mind a triplavonalról nagyon veszélyesek. A Falco-Trend Optika KC Szombathely – Egis Körmend NB I-es kosárlabda rangadót vasárnap 18 órakor rendezik meg, helyszín az Aréna Savaria.
Kosárlabda: Újra vasi el clasico az Aréna Savariában

A vasárnapi Falco-Körmend megyei rangadóra a szombathelyi szurkolók pénteken és szombaton 17:00-19:00 óra között az Aréna Savaria főbejárati pénztárában vásárolhatnak elővételben jegyeket. Vasárnap, amennyiben marad még belépő, 16 órakor nyit ki a pénztár. Kapunyitás: 17:00.

A sárga-feketék a körmendi drukkerek részére 500 db jegyet küldtek 1600 FT / db egységáron.

A nagy érdeklődés miatt a klub kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. Fokozott biztonsági intézkedések lesznek a beléptetéskor.

közösség

további frisss

lap tetejére