Vasárnap az Ocho Macho pörgette fel a közönséget

Tóth Eszter Fotó: Hornyák Emőke • 2016. szeptember 12., hétfő •
A „nyolc hím” zenéjére tombolhattunk a Magyar Dal Napján.
Vasárnap az Ocho Macho pörgette fel a közönséget

Szeptember második hétvégéje rendkívül mozgalmasan telt Szombathelyen, ugyanis a péntektől vasárnapig estig tartó Ga-Liba Gasztrofesztivál zárónapján ünnepelhettük a Magyar Dal Napját is. Egész nap neves magyar előadók szórakoztatták a közönséget, a záró koncertet pedig az országszerte méltán híres kőszegi banda, az Ocho Macho adta.

A srácok „huppogása” csaknem háromnegyed órás késéssel kezdődött meg, bár a banda ezért a későbbiekben bocsánatot kért, a közönség mégis érezhetően neheztelte a dolgot. Először kaptunk egy rövid ismertetőt az eseményről, majd a reggie, ska, punk és latin keveréket játszó együttesről esett néhány szó, a koncert ténylegesen csak ezután kezdődött el. A fiúk mindent beleadtak, a színpadon folyamatos volt a pörgés, de a jókedvű, vidám és igazi magyar szíveket melengető slágerek mellett a komolyságnak is helyet adtak, megemlékeztek például a szeptember 11-én történt tragikus eseményekről.

Jó hangulatban ment le a koncert, a banda hozta a szokásos tőle elvárt színvonalat. Aki kilátogatott, biztosan jól szórakozhatott ezen a nyári estéket idéző szeptemberi vasárnapon. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére