Váradi Benedek még egy évig biztosan segíti a Falco csapatát

SzR-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. május 24., szerda •
Tovább folytatódik a sárga-feketéknél a 2017/2018 szezon előkészítése, ennek részeként Srecko Sekulovic vezetőedző után Váradi Benedek csapatkapitánnyal is újabb egy esztendőre megállapodtak.
Váradi Benedek még egy évig biztosan segíti a Falco csapatát

A Falco KC klubvezetője és a csapatkapitány egymás markába csapott, majd Gráczer György és Váradi Benedek aláírta a szerződés meghosszabbítását, így még egy évig biztosan a Falco mezében szerepel a sárga-fekete 10-es. 

Nagyon szerettük volna, ha a szombathelyi nevelésű, rendkívül tehetséges csapatkapitányunk, a klub válogatott játékosa továbbra is a 10-es sárga-fekete mezben szórta volna a kosarakat. Örömmel tájékoztatom a klub szimpatizánsait és a szurkolókat, hogy Beni továbbra is a Falco KC hírnevét öregbíti – tette hozzá Gráczer György.

Jó érzések vannak bennem és bizakodó vagyok a jövő évvel kapcsolatban is. Először azonban ebben a szezonban szeretném, ha minél jobb eredményt érnénk el. Szeretek itt játszani, még egy évre hosszabbítottam és jövőre is azon leszek, hogy a csapattal minél jobb eredményt érjünk el – fogalmazott érdeklődésünkre a 22 esztendős közönségkedvenc.

Váradi Benedeket legközelebb szerda este 20 órától láthatjuk a Körmend elleni párharc első meccsén 
 

közösség

további frisss

lap tetejére