Vállalkozz itthon! - sikeresen zárult a projekt

frisss.hu • 2015. április 27., hétfő •
Több mint 200 vállalkozás indult el sikeresen a Nyugat-Dunántúlon a „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” elnevezésű projekt keretein belül.
Vállalkozz itthon! - sikeresen zárult a projekt

A „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” elnevezésű, kétkomponensű pályázat keretein belül 237 vállalkozás indulhatott el a nyugat-dunántúli régióban. A pályázat a 18 és 40 év közötti, vállalkozásindítást tervező fiataloknak nyújtott egyedülálló segítséget.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és konzorciumi partnerei által megvalósított „Vállalkozz Itthon a Nyugat-Dunántúlon" című vállalkozásfejlesztési projektbe összesen 1155 jelentkezés érkezett, ami 269%-os túljelentkezést jelent. A jelentkezők közül komplex kiválasztási folyamat eredményeképpen került ki az a 437 fiatal, aki vállalkozásismereti képzésen sajátította el azokat az ismereteket, amelyek a vállalkozás beindításához és sikeres fenntartásához szükségesek.

A pályázat „B” komponense kínált lehetőséget arra, hogy a projekt során megalapított vállalkozások akár 6 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhassanak.

A „Vállalkozz Itthon” vállalkozásfejlesztési programba online módon, a www.vallalkozzitthon.hu oldalon lehetett regisztrálni. A fiatal vállalkozóknak és a vállalkozni vágyó fiataloknak továbbra is érdemes a honlapot látogatni, ugyanis itt értesülhetnek a legújabb pályázati lehetőségről, illetve más, fiatal vállalkozók számára fontos információkról. 

közösség

további frisss

lap tetejére