Vajon ki nyeri a Falco-Körmend kosárlabda mérkőzést?

PCS, Szita Róbert - fotó: Tóth Arnold, Bodorkós Máté • 2016. november 26., szombat •
Mindkét együttes ügyvezetője színvonalas mérkőzést vár a megyei rangadótól.
Vajon ki nyeri a Falco-Körmend kosárlabda mérkőzést?

Van egy mérkőzés az élvonalbeli kosárlabda bajnokságban, amely mindig megkülönböztetett figyelmet kap. Független a csapatok helyezésétől, játékosállományától és formájától. A Falco - Körmend kuriózumnak számít, hiszen kevés megye mutathat fel két korábbi bajnokot is.

Épp ezért különleges párharcra van kilátás 2016. november 29-én kedden, mert az Aréna Savaria parkettjén vívják meg a felek a kosárlabda bajnokság első megyei rangadóját.

A Frisss.hu megkereste a két érintett klub ügyvezetőjét, hogy megtudjuk mit vár Gráczer György, illetve Zsebe Ferenc a keddi találkozótól.

Gráczer György, a Falco ügyvezetője: Bár a két klub között baráti a kapcsolat, ez a találkozó a szurkolók részéről fokozott hangulatban fog telni, nagy hangsúllyal kezelik ezt a rangadót. Bízom benne, hogy minden játékosunk harcra kész lesz és egy színvonalas mérkőzésen sikerül két vállra fektetnünk a Körmend gárdáját.

Miben kell javulni a sárga-feketéknek, hogy elvegyék a Rába-partiak veretlenségét?

A tabellán elfoglalt helyezés azért csalóka, mert eddig mi több idegenbeli mérkőzést vívtunk, míg a körmendi kosarasok hazai környezetben vívták a találkozók többségét. Véleményem szerint, ha pontosabban célzunk mezőnyből és a büntetővonal mögül, akkor nem lehet gond. Nagyon fontos továbbá, hogy az eladott labdáink számát 12 alá szorítsuk. Ha ezeket sikerül betartanunk, akkor nincs mitől tartanunk.

Zsebe Ferenc, a Körmend ügyvezetője: Nagyon örülök, hogy a csapat sikeresen továbblépett az Europe Cup első csoportköréből. Csak néhány nap pihenés jut a fiúknak, hogy regenerálódjanak a Falco elleni derbire. Persze a hibáinkból tanulni kell, mert a megyei rangadók esetében sosem számított az aktuális helyezés.

Véleménye szerint a Körmend 100%-os mutatóját képes lesz megőrizni?

Nem értékelném le a Falco a tabellán elfoglalt pozícióját illetően. Szombathelyen egyetlen csapat sem mehet biztosra, mert képesek Váradiék elkapni bárkit. Nem lesz számunkra sem sétagalopp a találkozó, nagyon jó együttes ellen fogunk találkozni. A regenerációt követően a fejekben is rendet kell tennünk, mert csak akkor lehet esélyünk győzni a vasi megyeszékhelyen.

 

JÁTÉK

Szeretnéd élőben megtekinteni a Falco - Körmend kosárlabda rangadót? Ha a válaszod igen, akkor oszd meg a cikket és válaszolj helyesen az alábbi kérdésre:

Ki nyerte a legutóbbi Falco - Körmend mérkőzést, amelyet Szombathelyen vívtak a felek? 
(kis segítség: 2016. január 8-án mérkőztek a felek az Aréna Savariában)

A helyes megfejtések beküldői között két páros belépőjegyet sorsolunk ki! Fontos, hogy a megfejtést Facebook üzenetben küldjétek, és csak abban az esetben érvényes, ha a posztot is megosztottad!
Sorsolás: hétfő délben

közösség

további frisss

lap tetejére