Vajon a megfelelő emberrel randizol?

Friss/playful - fotó: playful, pixabay • 2017. június 10., szombat •
Most megtudhatod, mire kell figyelned, ha el szeretnéd kerülni a későbbi konfliktusokat, valamint a kényelmetlen szituációkat.
Vajon a megfelelő emberrel randizol?

Manapság nehéz megfelelő párra szert tenni. Minél több helyen ismerkedhetünk, annál felszínesebbé válnak az emberek, ez pedig magával hozza a tévedés lehetőségét is. Viszont könnyen észrevehetjük, hogy nem a hozzánk megfelelő társsal ültünk be egy kávéra, csak figyelni kell. Pontosan mire? A negatív jelekre, amelyekre nem csak figyelnünk, hanem tanulnunk is kell belőlük.

Néhány intő jel, ami bizonyítja, hogy nem a hozzád illő emberrel randizol:

Nem akar lenyűgözni, de Ő ezt tőled mindig elvárja

Két kérdést kell feltenned magadnak, amelyre kíméletlen őszinteséggel kell felelned. Meg kell játszanod magad a jelenlétében? Próbálod lenyűgözni, miközben nem viszonozza ezeket a gesztusokat? Ha ezekre a válasz egy határozott IGEN, akkor van egy rossz hírünk. Hiábavaló minden erőfeszítésed, mert lehet, hogy Te száz százalékosan benne akarsz lenni a kapcsolatban, de a másik fél csak játszik, felületesen érintkezik veled. Szóval célszerű lenne ilyen esetben továbblépni, amíg nem késő.

Kényszer-találkozó

Egy friss kapcsolatban az ember mindig bazsalyog, szinte szárnyal és a föld felett jár. Legalábbis, ha szerelmes az ember, mert akkor bizonyára működik a kémia. Azonban előfordul, hogy a találkozóra nagyon nehezen szánod rá magad és nem érzed teljesen boldognak magad, miközben a randira készülsz. Lehet, hogy csak a magánytól félsz, de akkor sem jó választás egy olyan pasival együtt lenned, akivel kényszerből vagy együtt. A legfontosabb, hogy a barátod mellett boldog légy, ha ez hiányzik, akkor az egész kapcsolat csak egy erőlködés.

Én, Én, ÉN

Akadnak olyan pasik, akik képtelenek hangtompítót szerelni a szájukra és állandóan beszélnek. Ez néha még vonzó is lehet egy olyan kapcsolatban, ahol a szerepeket így osztották le. Ugyanakkor, ha sosem hallgat végig, közbeszól, amikor véleményt formálnál, ráadásul minden szava önmagáról szól, akkor valószínű, hogy később sem számíthatsz másra. Biztos, hogy egy olyan kapcsolatban szeretnél élni, ahol nem mesélheted el a bánatod, az örömöd, mert mindig közbevágnak, és folyamatosan önmagáról beszél a párod?

Homályos jövőkép

A nőkre inkább jellemző, hogy kicsit előretekintenek és fantáziálnak a jövőről. Ha mélyen magadba nézel, és úgy látod, hogy pasiban, akivel randiztál nincs igazi potenciál, el kell engedned. Felesleges önmagadat és Őt is megvezetned. Ha nem tudod elképzelni vele a jövőt, csak pazarolod az idődet és nem mellesleg az övét is. Ilyenkor célszerű leülni vele egy asztalhoz és őszintén elmondani neki a gondolataid. Ne érd be kevesebbel annál, mint amennyit érsz!

közösség

további frisss

lap tetejére