Útjára indul az Országos Vállalkozói Mentorprogram gyakorlati megvalósítása

frisss, Kép: MKIK • 2019. szeptember 10., kedd •
A projekt Vas Megyei nyitórendezvényére 2019. szeptember 11-én kerül sor a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A rendezvényen beszállítói- és külpiaci mentorálás iránt érdeklődő vállalkozások megismerkedhetnek a projekt során igénybe vehető szolgáltatásokkal és a kiválasztott mentorokkal.
Útjára indul az Országos Vállalkozói Mentorprogram gyakorlati megvalósítása

A projekt célja a kkv-k versenyképességének, hatékonyságának növelését szolgáló közvetett támogató eszközök, mint például személyes mentorálás, szakmai mentorálás, pénzügyi és vállalkozói szemléletformálás országos bevezetése. A Széchenyi 2020 program keretében 3,3 milliárd forint európai uniós támogatás segítségével 2020 végéig megvalósuló projektet az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, illetve a SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal konzorciumi együttműködésben valósítja meg.
Az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretein belül elérhetővé válik megyei szinten 12-12 külpiacra törekvő, illetve beszállítóvá válni kívánó kis- és középvállalkozás számára egy tapasztalt vállalkozókból (mentorokból) és külsős szakemberekből álló mentorálási program, amelynek célja, hogy közvetett eszközökkel támogassa az exportálás iránt érdeklődő kkv-k tudatos külpiacra lépését, továbbá a nagyobb cégek beszállítójává váló és arra esélyes kkv-k tudatos beszállítói felkészítését, az ehhez szükséges gyakorlati tudásuk megszerzését, illetve annak elmélyítését.
A rendezvény programja az alábbiakban letölthető!
Részvétel feltételei:
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken lehet megtenni:
https://www.vallalkozztudatosan.hu/?event=orszagos-vallalkozoi-mentorprogram-vas-megyei-nyitorendezveny

közösség

további frisss

lap tetejére