Újra amerikai foci: elődöntőt játszik a Crushers

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 02., vasárnap •
A Budapest Rebels Oldboys lesz vasárnap a hazai csapat, a Crushers ellenfele. A Magyar Amerikai Futball Szövetség Berénysport divizió II-ben a döntőbe jutás a tét.
Újra amerikai foci: elődöntőt játszik a Crushers

Érdemes lesz vasárnap délután kilátogatni az SzSE pályára, hiszen nagyon kemény ellenfél, a keleti csoport 2. helyezettje látogat Szombathelyre, elkél majd a buzdítás. Az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó, a nyugati csoport élén álló, így pedig pályaelőnyt élvező szombathelyiek ellenfele a régi Rebels csapatából maradt meg, ugyanis a Rebels és a Cowboys összeolvadtak és ebből lett a Cowbells.

Nagyon kemény meccsnek nézünk elébe. Rebels Oldboys egy nagyon jó és tapasztalt csapat. A legjobb offense-szel rendelkezik nálunk viszont a liga legjobb difense lesz a pályán. Itt már csak a győzelem számít. Küzdelem az utolsó sípszóig. Csapatként kell dolgoznunk és nekünk, a támadóknak pontokat kell vinnünk. Ha ez sikerül, győzünk. Kell minden segítség ezért azt szeretném kérni a szombathelyi közönségtől hogy a lelátóról buzdítsák a csapatot, hogy az ellenfél tudja, érezze már az első perctől hogy itt ma nem lesz esélye a győzelemre mert, tizenketten leszünk a pályán. tizenegy játékos és a közönség – tudtuk meg a Crushers csapatkapitányától, Tatár Istvántól. 

Az elődöntő vasárnap 15 órakor kezdődik és minden szurkolóra szükség lesz a hazai győzelem, illetve a döntő kiharcolása érdekében. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére