Újra 6 pontos meccs előtt áll az AVUS

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. május 13., szombat •
A bajnokság utolsó hazai meccse előtt a szombathelyi vízilabdázók bizakodóak, azt mondják, ha a védekezés hasonlóan megy majd, mint az Eger ellen, akkor bevehetetlen marad a Fedett uszoda.
Újra 6 pontos meccs előtt áll az AVUS

A felsőházi rájátszást 19 ponttal vezeti az AVUS, a békéscsabaiak 16 pontja jelenleg a 3. helyre elég. A csapat vezetőedzőjével készített interjúnkat ITT már elolvashatták, most a játéksokat kérdeztük. 

Takács Kristóf: mindenképpen győzni szeretnénk, ha sikerülne, ez azt jelentené, hogy mind a 13 hazai meccsünkön megőriztük a veretlenséget.

A Békéscsaba jellemzően erős testfelépítésű játékosokból áll, ha tudjuk hozni a gyors, lefordulós játékunkat, akkor nyerhetünk. Védekezésben pedig az elmúlt 2 meccshez hasonló produkciót várok a csapattól.

Ekler Bendegúz: ahogy az utóbbi két meccsen, szombaton a védekezés dönt majd. Az előző meccseken kevés gólt kaptunk, védelmünk mögött pedig nagyszerű kapusteljesítmény volt. Ha mindenki összeszedi magát fejben és odateszi a maga kis részét a csapat teljesítményéhez, akkor nem lesz gond.

Magamtól elsősorban azt várom el, hogy a védekezésben a legjobbamat nyújtsam, utána jöhet a támadás. Ha mindenki belerakja a szívét és úgy tudunk játszani, mint az előző meccsen, akkor nem lesz probléma.

Hajmási András: hasonló mérkőzésre számítok, mint amilyen az Eger elleni volt. Remélem, hogy a végkimenetel is hasonlóképp alakul és sikerül veretlenül zárni az itthoni mérkőzéseinket!

Mint már sokan megfogalmazták, 6 pontos mérkőzés lesz!

Az AVUS - Békéscsaba rangadó 16 óra 30 perckor kezdődik. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére