Versenytáncos sikerek itthon és külföldön

SzR • 2015. március 15., vasárnap •
A Pro-Art TSE táncosai a hétvége után ismét szép sikerekkel térhettek haza. Szombaton az Országos Diákolimpián 2 bajnoki címet és egy 3. helyet szereztek, míg vasárnap az ausztriai Oberpullendorfban mutatták meg tudásukat. A képen Oláh Kristóf, Novák Csenge, Herczeg Attila edző, Nagy Réka Anna, és Krizsán Dominik látható. Részletek az alábbiakban.
Versenytáncos sikerek itthon és külföldön

Az év eleje óta működik Szombathelyen az ország egyik legeredményesebb egyesületének, a Pro-Art TSE-nek a helyi tagozata.  A versenytáncosok szombaton a Szolnokon megrendezett II. Országos Diákolimpián junior korosztályban, iskoláikat képviselve versenyeztek.

Az Oláh Kristóf- Novák Csenge páros a Nyitra utcai Általános Iskola 7. és 6. osztályos tanulói, akik standard táncokban 4., latin táncokban pedig 3. helyezést értek el.

Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna, a Paragvári Utcai Általános Iskola 8. és 6. osztályos tanulói standard és latin táncokban is bajnoki címet szereztek.

Vasárnap az ausztriai Oberpullendorfban folytatódott a sorozat. Itt Oláh Kristóf és Novák Csenge a junior II D standard táncok versenyében a 3., míg a junior II D latin táncok versenyében első helyezést értek el.

Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a junior II C latin táncok versenyében 2. helyezést, a junior II B standard táncok versenyében pedig bajnoki címet szerzett.

közösség

további frisss

lap tetejére