Újabb szorgos hét kezdődik, nézd meg, mit jósolnak a csillagok!

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 23., hétfő •
A Mérlegek ma szétszórtak lehetnek, a Szüzek inkább visszavonulnának ezen a borús hétfő reggelen.
Újabb szorgos hét kezdődik, nézd meg, mit jósolnak a csillagok!

Kos: Talán a bizonytalanság okozza neked a legnagyobb nehézséget hétfőn. Nem a saját bizonytalanságodra gondolok, hanem mások bizonytalanságára. Ma az „igent” és a „nemet” egyformán könnyen fogadod el, de azzal nem tudsz mit kezdeni, ha nincs válasz, csak húzódozás van. Ma sokan bizonytalankodnak a környezetedben, és ez megnehezítheti a te napodat is.

Bika: Több figyelemre van szükséged hétfőn. Ma könnyedén átsiklasz a fontos részletek felett, és ez azzal járhat, hogy talán nem a legmegfelelőbb módon végzed a munkádat. Itt az ideje egy kicsit fókuszálnod. Itt az ideje egy kicsit megérkezned a központi,belső bölcsességedbe. Itt az ideje venned egy mély lélegzetet és elkezdened koncentrálni. Mert ez jobbá teszi a napodat.

Ikrek: Kifejezetten ügyesen találsz ki olyasmiket, amelyek megkönnyítik a napodat. Hétfőn nagymestere vagy a munkafolyamatok leegyszerűsítésének, automatizálásának és az összeszedettség megteremtésének. Az a helyzet, hogy ma sokan örülnének neki, ha adnál nekik néhány egyszerű útmutatást arra vonatkozóan, hogy mit és hogyan kell csinálniuk. Ez nagyon is leegyszerűsítené a napjukat.

Rák: Néha szükség van egy kis bátorságra a törléshez. Ahhoz, hogy kitöröld mindazt, amire nincs szükséged, vagy legalábbis azt, amiről úgy gondolod, hogy csak hátráltat téged. Ma minden elengedés, törlés, tisztítás a segítségedre lesz abban, hogy szeretettel tudj továbblépni. Ami azt illeti, erre a továbblépésre már nagyon régóta vágysz, és nagyon régóta szeretnéd megvalósítani.

Oroszlán: Mintha egész nap a barátaiddal beszélgetnél. Könnyen lehet, hogy a hétfő csevegős, baráti és igencsak jókedvű nap lesz a számodra. A mai nap legnagyobb érdekessége az, hogy olyasmik is beleférnek a napodba, amikre már nagyon régóta nem volt időd. Mintha a mai nappal egy könnyed heted, egy könnyed időszakod, egy könnyedebb életed kezdődne el.

Szűz: Csendre és nyugalomra van szükséged hétfőn. A hét első napjának egyik legfontosabb feladata talán pont az lesz a számodra, hogy megteremtsd magadnak és a családodnak ezt a csendet és nyugalmat. Ma a belső csendeben időzve jönnek a legjobb ötleteid, és a legnagyszerűbb meglátásaid. A csendben ugyanis könnyebben hallod meg a belső hangodat.

Mérleg: Talán túl sok mindent csinálsz egyszerre. Talán túl sok felé figyelsz, és talán túl sok mindent vállaltál a mai napra el. Hétfőn a jókedved, és a boldogságod kulcsa is ugyanaz: Engedj el néhány feladatot. Ha kell ad vissza őket, ha kell ütemezd át őket, de semmiképp se tartsd meg magadnál ezeket. Ma ugyanis a szerteágazó figyelmed gyengít téged, és megnehezíti a dolgodat.

Skorpió: Mi az, amit szeretnél elrejteni mások elől? Mi az, amit nem szívesen vallasz be (talán még magadnak sem)? Hidd el, ezek az apró titkok, és titkolnivalók csak gyengítenek téged. Hétfőn szedd össze ezeket, és szeretettel szabadulj meg tőlük. Ma igyekezz úgy változtatni az életeden, hogy ne legyen titkolnivalód, igyekezz úgy szervezni, hogy mindenkinek őszintén beszélhess, félelmek nélkül.

Nyilas: Olyan sok segítő szándék van benned, hogy az már káros. Tudom, ez nagyon is vadnak tűnik. Tudom, nehéz elhinni, hogy a sok segítő szándék lehet káros. Pedig a mondás is úgy tartja: A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Nem, nem azt szeretném javasolni, hogy legyél ma rosszindulatú. De megérné átgondolnod, hogy kinek, miben és mikor segítesz.

Bak: Hétfőn egyszerűbb lesz sikereket elérned a munkahelyeden, mint azt gondolnád. Az egész azon múlik, hogy beleteszed-e a munkába a szeretetedet, vagy sem. Ha gyűlölöd a munkádat, akkor ne legyél rajta meglepődve, ha a főnököd sem dicsér meg. Ha szereted a munkádat, akkor azonban garantáltak az elismerő szavak, a támogatás és a nagyszerű eredmények is.

Vízöntő: Hétfőn egész egyszerűen megtapasztalhatod, hogy mindent befolyásolhatsz a döntéseiddel. Mivel a nap végére úgyis megszületik benned ez az eredmény ezért, érdemesebb lenne már most elkezdened a tudatos döntések meghozatalát. Már most elkezdhetnéd azt, hogy minden pillanatban átgondolod: Melyik döntéseddel jutnál közelebb a szeretethez, és melyik vezet a félelmekhez.

Halak: A jelenléted is gyógyító erejű. Ezt érdemes tudnod, és észben tartanod hétfőn. Azaz, ma nem kell arra törekedned hogy megmentsd az ismerőseidet a rossz döntésektől, vagy meggyógyítsd őket, esetleg megváltoztasd az életüket. Egész egyszerűen elég megölelned őket, elég meghallgatnod őket, és elég figyelned rájuk. Igen, ilyen „kevés” bőven elég ahhoz, hogy segíts.

közösség

további frisss

lap tetejére