Újabb sima vereség: Nyíregyháza – Haladás 2-0

szróbert • 2014. november 01., szombat •
A frisss.hu-nak a meccs előtt Szentes Lázár úgy fogalmazott, hogy jó volna győzni, de kikapni egyáltalán nem szabad. A mester sajnos tévedett, hiszen az első félidőben Radó ugyan vezetést szerezhetett volna a Halinak, ám tizenegyest hibázott. Aztán a második játékrészben büntetett a Nyíregyháza, és simán otthon tartotta mindhárom bajnoki pontot. A Haladás tizenhárom forduló alatt mindössze öt gólt lőtt és az utolsó helyre csúszott vissza.
Újabb sima vereség: Nyíregyháza – Haladás 2-0

 

Nyíregyháza – Haladás 2-0 (0-0)
Nyíregyháza: Balogh J. – Nagy Z., Fodor, Törtei, Jánvári, Szokol – Pákolcz, Abdouraman (Huszák 70’), Kosztics (Zivanovic 91’), Pekár – Koller (Molnár 85’)
Haladás: Rózsa – Schimmer, Fehér Z., Dvorschák, Katona – Gaál (Gyurján B. 53’), Szakály, Kopúnek, Halmosi (Városi 81’), - Radó, Rocchi (Zamostny 67’)

1’ – A hazaiak indították 90 perces útjára a labdát. 
15’ – Egy nagy védelmi hiba után Kosztics tette próbára Rózsát, ám a Hali kapusa bravúrral védett. 
16’ – Újabb nagy nyíregyházi helyzet végén megint Rózsa volt, akivel bízhattunk. Örülhetünk, hogy még mindig 0-0.
28’ – Rocchi léphetett volna ki, ám az utolsó pillanatban Szokol elhalászta a labdát a veterán támadó elől. 
32’ – Halmosi beadása után Radó fejelte vissza a labdát, amit Törtei kézzel ütött el. Németh Ádám játékvezető némi habozás után, az asszisztens jelzésére a 11-es pontra mutatott. Radó középre rúgta, így sajnos kimaradt a büntető, sehogy sem megy a gólszerzés, így tovább tart a gólínség. 
35’ – Egy előreívelt labdát Fehér Z. fejelt a hazaiak hálójába, ám a játékvezető lökés miatt kifelé adott szabadrúgást.
A szünetben nem volt csere.
52’ – Radó-Halmosi-Katona akció végén szögletre mentettek a hazaiak.
60’ – Miután Gyurján ellen szabálytalankodtak, Radó végezhetett el pontrúgást. A 25 méteres, alsó sarokba tartó lövést Balogh J. ütötte ki jó érzékkel a szélre. 
64’ – Vezet a hazai csapat! Kosztics két szombathelyi védőt is faképnél hagyott, majd a beadása Koller elé pattant, aki nem hibázott, 1-0!!!
69’ – Gyurján szögletét Szakály fejelte fölé. 
74’ – Kosztics beadásából kapura lövés lett, Rózsa azonban fölé tolta.
76’ – Eldőlt a meccs?! Törtei szabadrúgása az alsó sarokban landolt, a sorfalban tartózkodó egyik védő behúzta a nyakát, Rózsa nem érhetett vissza, 2-0!!!
89’ – Végképp eldönthette volna a meccset a hazai együttes, ám tiszta ziccer is kevés volt, hogy újabb gólt szerezzen a nyírségi csapat. 
90’ + 3’ – Vége a meccsnek, teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Nyíregyháza. Mivel a Dunaújváros győzött, a Haladás az utolsó helyre csúszott vissza a tabellán. De ez nem is csoda, hiszen tizenhárom forduló során mindössze 5 (!!!) gólt szereztek a mieink, nagy a baj! 

 

közösség

további frisss

lap tetejére