Újabb érmeket táncoltak össze a Pro- Art TS versenyzői

SzR • 2016. október 04., kedd •
Igazán különleges környezetben, a Balaton egyik legszebb városában, Siófokon gazdagították éremgyűjteményüket a Pro- Art TS táncosai.
Újabb érmeket táncoltak össze a Pro- Art TS versenyzői

Legutóbb arról írtunk ITT, hogy Kisteleken 5 érmet szereztek a Pro- Art TS versenytáncos különítménye, a hétvégén viszont már a Balaton fővárosában szerepeltek, az I. C & M Kupán. A vasárnapi versenyen tánciskolás és klubközi versenyeken mérhették össze tudásukat a táncosok.

Junior I D kategóriában Oláh Dániel és Pénzes Sára páros latin táncokból a népes mezőnyben a 8. helyen zárt, míg standard táncokból ezüstérmet szereztek. 

Junior II C kategóriában Oláh Kristóf és Novák Csenge mindkét táncnemben döntőbe jutva latinból az 5., míg standardből a 6. helyen végeztek. 

Al- Hakim Kerim és Vass Virág ifjúsági korosztályban B osztályban latin táncokból a döntőben az 5. helyet szerezték meg, míg standard táncokból C osztályban aranyérmesek lettek. 

Az országos bajnokságokkal és ranglista versenyekkel folytatódik a versenysorozat, melyre Borbás Csaba és Krajczár Gábor irányításával készülnek a versenyzők.

 

közösség

további frisss

lap tetejére