Új szponzorral indul a Király Kapusiskola nyári roadshow-ja

SzR-kiralygabor.eu • 2015. április 26., vasárnap •
Országos roadshow-ra indul nyáron a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola. A nemzeti válogatott 93-szoros kapusának kezdeményezését egy új szponzori szerződés teszi lehetővé. A kapusiskolát a nemzetközi sikereket elérő magyar technológiai cég, a BalaBit karolta fel. A gyakorlatilag önerőből felépített sportlétesítmény, sportegyesület és kapusiskola egy olyan előremutató kezdeményezés, mely igazán méltó ahhoz, hogy mellé álljunk, és lehetőségeinkhez mérten segítsük az itt folyó munkát, ezt nyilatkozta a szerződésről Szomor Bence, a cég marketingvezetője.
Új szponzorral indul a Király Kapusiskola nyári roadshow-ja

Új, hároméves szponzorációs szerződést kötött a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolával az egyik legismertebb, nemzetközi porondon is jelenlévő magyar technológiai vállalat, a BalaBit. A megállapodás a következő években érdemben hozzájárul az iskolában folyó szakmai munka színvonalának tovább emeléséhez.
A most kötött együttműködés egyik célja, hogy idén nyáron kilépjünk a szombathelyi bázisunkról és Road show keretében népszerűsítsük a kapus posztot, több, szakmai- elméleti és gyakorlati bemutatóval egybekötött nyílt napon, szerte az országban. Szeged, Szentes, Szekszárd, Telki és a Balaton part lesznek a helyszínek. Az érdeklődés már most is nagy a kapusiskola iránt, a 10-22 éves korosztályba tartozó, az ország különböző pontjairól érkező hálóőrök mind a táborokat, mind a heti foglalkozásokat szívesen látogatják. – mondta Király Gábor, az iskola névadója és alapító-vezetője.
A kapusiskolában nem csak magyar, hanem külföldi fiatalok is tanulnak, az elmúlt két évben Romániából, Szerbiából, Angliából, Ausztriából is jöttek diákok, az idei nyári táborra pedig Finnországból várunk növendéket. A német Bayer 04 Leverkusen edzőközpontjával ápolt szoros kapcsolat lehetővé teszi, hogy a legtehetségesebb növendékeink kiutazhassanak a német klubhoz, ahol az edzéseken is részt vehetnek. A hozzánk kerülő kapusokat igyekszünk nem csak a labdarúgás és a kapus poszt rejtelmeibe beavatni, de egyfajta szemléletmódot is adunk, amely az élet bármely területén segítséget nyújthat.
A kapusiskola és a szakmai munkának otthont adó európai színvonalú sportlétesítmény finanszírozása ez idáig komoly szponzorok nélkül szinte kizárólag önerőből történt, ez változtatott most a BalaBit által megkötött együttműködés révén. „Gábort a lenyűgöző pályafutása, a sport és a munka iránt mutatott alázata igazi példaképpé teszi a magyar emberek számára.

közösség

további frisss

lap tetejére