Új közlekedési táblával gazdagodott Szombathely

Szita Róbert • 2016. október 06., csütörtök •
Már közlekedési tábla is jelzi: itt az elektromobilitás, itt a villanytöltő!
Új közlekedési táblával gazdagodott Szombathely

Megállíthatatlan a fejlődés, az állami pályázatnak köszönhetően olcsóbban vásárolhatunk tisztán elektromos autókat, emellett az állam által az önkormányzatoknak kiírt pályázatnak (is) köszönhetően a villanyverdákat töltő ,,villanykutak” száma is egyre több (lesz), ezeket pedig már olyan közlekedési tábla is jelzi, mely a beparkoló autósoknak szól és közelről. a szélvédő előtt kell állnia, 1,35 méter magasan.

Az előírásoknak – a méretében és külalakjában is – megfelelő táblát és szerkezetet az a Kft készítette, amely az összes Vas és Zala megyei közlekedési táblát gyártja.
Itt bizony villanytöltő található – hívja fel a közlekedők figyelmét a megyében egyelőre csak egy helyen fellelhető közlekedési tábla. 

Az eTank Hungary Kft. egyik tulajdonosától megtudtuk, hogy a cég által üzemeltetett másik, Kőszegen, a határ felé vezető főút mellett található villanykutat előrejelző közlekedési táblát pár napon belül egy 3 méter magas oszlopra helyezik fel, hiszen azt a táblát már menet közben kell majd látni a közlekedőknek.

Az elektromos töltőállomást jelző új közlekedési táblával Szombathelyen, a Körmendi úti InkubátorHáznál találkozhatnak. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére