Új igazolás érkezett a Rohonci útra és Lazio-csatárt is tesztelnek a Halinál

Frisss/Haladás - fotó: CalcioMercato.com • 2017. július 06., csütörtök •
A 23 éves támadó több csapatban, köztük a Real Madrid B-csapatában is megfordult korábban. Közben megvan a Haladás hatodik nyári szerzeménye is.
Új igazolás érkezett a Rohonci útra és Lazio-csatárt is tesztelnek a Halinál

Tommaso Rocchi egykori klubjától, a Laziótól érkezett próbajátékra Antonio Rozzi. A 23 éves csatár legutóbb az olasz harmadosztályban vitézkedő Lupa Roma együttesében játszott és elég impozáns átlagot produkált: 33 mérkőzésen 25 találat. Ezt megelőzőleg három élvonalbeli és egy kupameccsen is pályára lépett a Lazio színeiben, de megfordult kölcsönjátékosként a Castillában - a Real Madrid B-csapatánál - is.

A játékosnak érvényes szerződése van a Lazióval, jelenlegi értéke 150 ezer euro, de korábban 1 millió euro volt az értéke Rozzinak. A csatár hétfőn érkezett Szombathelyre, azóta készül Mészöly Géza együttesével.

 

A próbázó támadó mellett közben megvan a Haladás hatodik nyári igazolása is. Pinte Patrik, Németh Milán, Simon Ádám, Miroslav Grumic és Tóth Dávid után a próbajátékon szereplő Tóth Benjámin egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá. A 22 esztendős játékos Szolnokon ismerkedett meg a sportág alapjaival, majd hat évet töltött Budapesten a Honvéd színeiben. A kispesti együttesben Magyar-, és Ligakupa mérkőzéseken lépett pályára, illetve a csapat harmadosztályú együttesénél. Ezt követően Szigetszentmiklósra tette át a székhelyét, végül következett az Austria Salzburg, ahová 2016-ban érkezett Tóth Benjámin.

 

közösség

további frisss

lap tetejére