Új időszámítás kezdődött a szombathelyi Fidesz életében

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2015. szeptember 18., péntek •
Újjászerveztük a szombathelyi Fidesz-csoportot és a Falco gyár ügyét a legsürgősebben szeretnénk megnyugtató módon megoldani – jelentette be Hende Csaba péntek este, Szombathelyen.
Új időszámítás kezdődött a szombathelyi Fidesz életében

A frisss.hu a helyszínen megtudta, hogy nyolcvanhárom fővel alakult újjá a Fidesz-alapszervezet, akikből ötvennyolcan személyesen voltak jelen az alakuló gyűlésen. 

Azonnal dolgozni kezdenek

A Falco gyár ügyével a legsürgősebben elkezdünk foglalkozni, minden kapcsolatunkat latba vetjük azért, hogy a gyár kéménye, és a kibocsátott füst ne uralja a szombathelyi látképet, hanem minél hamarabb megszűnjön. Azért dolgozunk, hogy Szombathelyen minél jobb legyen élni, ehhez pedig az is szükséges, hogy a kiábrándító látványt azonnal száműzzük a városból  -hangsúlyozta Hende Csaba országgyűlési képviselő, választókerületi elnök. 

A frisss.hu-nak nyilatkozó Lendvai Ferenc elmondta: az alapszervezet megkezdi a felkészülést a 2018-as, 2019-es választásokra. Hosszú vágtát indítunk, a kampány már most elindul, hiszen a tagság áldását adta ránk.   

Szükség van az új tagokra

Az alapszervezet ülésén Hende Csaba úgy fogalmazott, hogy ,,öt és fél évet lehettem a magyar kormány honvédelmi minisztere, de ezután sem szakad meg az életutam, itt az idő, hogy friss erő jöjjön és vegye át a stafétabotot, Simicskó Istvánnak sok sikert kívánok.”

Szombathelyen szeretném folytatni a megkezdett munkát, hiszen továbbra is érzem magamban az erőt, hogy számos sikert érjünk még el. Nagy a felelősség, szükség van a tagságra, az új tagokra, és a tántoríthatatlan hűségre – zárta gondolatait Hende Csaba.  

Honlapunk úgy értesült, hogy a Fidelitas helyi szervezetének égisze alatt a 30 év alatti korosztályt szeretné minél hatékonyabban megszólítani a helyi Fidesz-alapszervezet.

Az alig több mint egyórás csoportgyűlés után a szombathelyi Fidesz-alapszervezet elnökévé Lendvai Ferencet, elnökségi tagoknak pedig Koczka Tibort, Illés Károlyt, Kántás Zoltánt, dr. Kecskés Lászlót, dr. Takátsné dr. Tenki Máriát és a fotón nem szereplő Horváth Csabát választották meg. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére