Tóth Norbert: aktívan és rendszeresen kell sportolni!

SzR-falcokc.com - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. június 29., csütörtök •
A Falco centere szerint a sport, a tanulás, és az idegen nyelvek elsajátítása a legfontosabb.
Tóth Norbert: aktívan és rendszeresen kell sportolni!

Múlt héten már megírtuk, hogy a Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület olyan napközis sporttábort szervezett, amelynek programjában az általános ügyességfejlesztés mellett koordinációs képességfejlesztés, labdás ügyességfejlesztés, technikai képzés, játékok, versenyek, filmek megtekintése, valamint profi sportolókkal történő találkozás is szerepelt.

A Falco KC ezüstérmes csapatának tagjai közül az első héten Váradi Benedek, Perl Zoltán és Simon Kristóf, míg a második héten a center Tóth Norbert látogatta meg 7-14 éves fiúkat és lányokat. 
A pályafutásomról, eddigi klubjaimról, edzőimről, élményeimről, a tanulásról és az idei csapatról is sokat meséltem, de arról is érdeklődtek, hogy mikor kezdtem el sportszerűen foglalkozni a kosárlabdával – nyilatkozta a jó hangulatú terefere után Tóth Norbert, aki arra is felhívta az ifjú kosarasok figyelmét, hogy talán az a legfontosabb, hogy aktívan és rendszeresen sportoljanak, mert ez ad egy keretet az életnek.

A sport mellett a tanulás, az idegen nyelvek elsajátítása is nagyon fontos – fűzte hozzá a sárga-fekete közönség kedvence, aki július 12-én már újra parkettre lép, hiszen megkezdődnek a válogatott edzések.
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére