Tom Hanks fényes nappal keveredett esküvői fotózásba

Frisss.hu/Yahoo.com - Fotó: centuryfive.net • 2016. szeptember 27., kedd •
Ha már arra járt, beszállt egy közös képre..
Tom Hanks fényes nappal keveredett esküvői fotózásba

Tom Hanks épp a New York-i Central Parkban sétálgatott és élvezte a verőfényes napsütést, amikor egy esküvői fotózásba botlott. Ami ezután következett, azt kevés celeb vállalta volna be, de Sully kapitány néhány percre csatlakozott a meglepődött párhoz és még egy közös kép is készült.

 

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

Tom Hanks (@tomhanks) által közzétett fénykép,

Meg Miller, a fiatal ara arckifejezése megfizethetetlen, annyira cuki ez a gyermekien ártatlan, rajongással teli öröm. Azért azt gyorsan megjegyezzük, hogy a Central Park legalább annyira népszerű esküvői fotós helyszín, mint nálunk a Csótó és az Emlékműdomb együtt.

Persze nem Tom Hanks az első és az egyetlen, aki beletoppant egy esküvői fotózásba. Zach Braff, a Dokik sztárja egy zebrán, Serena Williams párducmintás fürdőruhában, John Travolta pedig poénból bukkant fel egy esküvői fotózáson. A Travolta-sztorihoz hozzátartozik, hogy a vőlegény előzőleg meghívót küldött a sztárnak, aki vette a lapot és el is ment.

 

Wedding crasher!! Congrats!

Serena Williams (@serenawilliams) által közzétett fénykép,

Fotó: Imgur

És van a másik véglet, amikor az esküvői fotós, vagy a vőlegény anyja trollkodja szét a lagzit. Előbbi a menyasszony kedvenc bandáját, a Maroon5-ot hívja zenélni, utóbbi pedig kedvenc rapperét, Snoop Dogg-ot szabadítja rá az ifjú párra.

 

Jus got Married

snoopdogg (@snoopdogg) által közzétett fénykép,

közösség

további frisss

lap tetejére