Tom Cruise állás nélkül marad az "okos-koktélok" világában

Frisss/smartify - fotó/videó: youtube • 2017. május 02., kedd •
Hihetetlen, de igaz - egyetlen készülék elegendő ahhoz, hogy a legfinomabb koktélokat kortyolhassuk barátainkkal.
Tom Cruise állás nélkül marad az okos-koktélok világában

Emlékszik mindenki a nyolcvanas évek egyik ikonikussá vált alkotására a Koktélra? Nem?! Ebben a filmben Tom Cruise egy álmodozó fiatalt alakít, aki a mixerek életén keresztül szeretne milliomossá válni. Az eltelt harminc év fényében mondhatjuk, talán még lehetősége lett volna megvalósítani ábrándjait. Manapság viszont könnyen az utcára kerülhetne.

A házibulik és a partik elhagyhatatlan kelléke lesz az a Wi-Fi képes konyhai robotgép, amely akár 300 koktélt is képes elkészíteni. Az okos háztartási géphez még emberi felügyeles sem szükséges, csak egy mobiltelefon vagy tablet, no meg a megfelelő alkalmazás.

A készülék indítását követően 5 másodpercen belül elkészíti a számunkra megfelelő koktélt. A mixelésre alkalmas géphez egy statikus keverési technológiát szabadalmaztattak a fejlesztők. A szoftvernek és a szenzoroknak köszönhetően akár új receptet is elkészíttethetünk.

A koktélok alapanyagait különböző hengerek tartalmazzák, amelyek légmentesen zárhatóak, cserélhetőek, illetve utántölthetőek. Amennyiben cserélnénk a tartalmat, egy könnyed mosogatás után erre is lehetőségünk van. Tehát minden adott ahhoz, hogy menesszük a szépfiút, akit egy háztartási gép, illetve egy szoftver helyettesíthet a bulinkon.

 

közösség

további frisss

lap tetejére