Többen távozhatnak nyáron a Haladástól

Frisss - fotó: Tóth Arnold, Hornyák Emőke • 2017. június 04., vasárnap •
Gyurján Márton és Jancsó András szerződését meghosszabbították, így a két tehetséges labdarúgó 2020-ig marad Szombathelyen.
Többen távozhatnak nyáron a Haladástól

A bajnokságot a hatodik helyen befejező Szombathelyi Swietelsky-Haladás szakvezetése már a következő szezonra gondol. Ennek megfelelően több lejáró szerződésű labdarúgó távozhat a vasi megyeszékhelyről. Gajdos Zsolt és Szasa Popin szerződését felbontották, míg Hídvégi Sándor kontraktusa lejár a hónap végén. Rajtuk kívül nem tartanak igényt Ezequiel Calvent és a holland Sjoerd Overgoor szolgálataira sem.

Iszlai Bence sorsa még kérdéses. A szombathelyi vezetők mindenképpen szeretnék, ha a Veszprémtől érkezett középpályás továbbra is zöld-fehérben folytatná pályafutását. Azonban a szűrőt szívesen a soraiban tudná a Debrecen és az Újpest is.

A tavaszi szezon során Gyurján Márton, valamint Jancsó András (képünkön) is meggyőző teljesítménnyel rukkolt ki, ezt pedig a szakvezetés egy éves szerződés-hosszabbítással honorálta. Az ifjú kapus és a támadóként is számításba vehető védő így 2020. június 30-ig játszhat Szombathelyen.

közösség

további frisss

lap tetejére